Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      doberman

doberman

(3 wyniki)
    • doberman(37)

Moj doberman caly czas ucieka juz nie mamy sily. Mamy dom z duzym ogrodem a on w ogole nie chce siediec w ogrodzie, w ogole go to nie interesuje tylko ucieka. Przeskakuje przez siatke jest strasznie skoczny albo przeslizguje sie jak waz pod ogrodzeniem. Juz nie mamy sily. Wybudowalismy mu kojec ladny w ogrodzie bo niszczyl rzeczy w domu, wiec za dnia tam sobie siedzi ale jest mi go zal ze musi tam siedziec sam. Jak sie go wypusci z kojca to w sekundzie go nie ma, juz ucieka.Wlasni...
    • UWAGA! Nadarza się niebywała okazja. Wyhodowałam przepiękne szczenięta rasy doberman, rodowodowe, po niemieckim ojcu, który jest wybitnym reproduktorem na zachodzie, i po pięknej matce, wielokrotnej medalistce, która przeszła pomyślnie szkolenie obrończe i testy na psa ratowniczego. Maluszki są wybitne pod względem wyglądu zewnętrznego, jak i predyspozycji psychicznych. Będą z nich udani towarzysze i obrońcy rodziny, jak również psy do sportu i na wystawy. Odchowałam je bardzo tro...
    • Bo chyba nie stąd, że mu powiedzieliśmy? Starszego z naszych psów trzeba było uśpić:(( Początkowo, krótko, Klopsio szukał go w samochodzie (starszy często jeździł z mężem), teraz już przstał, jest smutny i nie chce jeść. Skąd wie, że tamten nie wróci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się