dorota_29 04.10.07, 18:27 Niedługo zamierzam przyjechać do Warszawy za pracą. Chciałabym się dowiedzieć, ile moze kosztować stancja przy rodzinie niekoniecznie w centrum (jeden pokój). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: Stancja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:53 Przy rodzinie to pewnie coś ok. 400 - 600 zł, ale nie wiem, czy Ci tam bedzie dobrze. Może wynajmij pokój w mieszkaniu z sublokatorami? Polecam www.gumtree.pl. Mozesz tam zamieścic bezpłatne ogłoszenie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Stancja w Warszawie IP: 62.29.131.* 05.10.07, 15:57 ludzie, zlitujcie sie i przestance oblegac Warszawe za praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Stancja w Warszawie IP: 62.29.131.* 17.10.07, 15:12 nie o to chodzi, ja mam dobra prace, wlasne M-4 wiec nie postrzegam tego w ten sposob, chodzi raczej o przeludnienie i zawisc ludzi spoza (spotkalam sie z tym nie raz w pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Stancja w Warszawie 17.10.07, 15:15 Gość portalu: Ivy napisał(a): > nie o to chodzi, ja mam dobra prace, wlasne M-4 wiec nie postrzegam tego w ten > sposob, chodzi raczej o przeludnienie i zawisc ludzi spoza (spotkalam sie z tym > nie raz w pracy) A z zawiścią ludzi z..się nie spotkałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mariola3.0 Re: Stancja w Warszawie 28.10.07, 19:02 Witam.Ja także planuję pracę w Warszawie,martwi mnie brak mieszkania .Mam oferty pracy z zamieszkaniem przy rodzinie ,wydaje mi się to jednak daleko wiążące.Wynajem mieszkania sublokatorskiego to nie jest zły pomysł.Proszę o kontakt ,chętnie wymienię się spostrzeżeniami.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś