dominikana

(9 wyników)
  • Klamka zapadla, w pazdzierniku lecimy na Dominikane i tem bierzemy slub. Troche to kosztuje ale co tam raz sie zyje. Ktos moze bral slub albo planuje brac slub na Dominikanie?
  • No gdzie w podróż poślubną, no gdzie??? Dziewczyny pomóżcie bo mam dylemat!!! PS. A może Republika Zielonego Przylądka albo Falklandy i Malwiny?????? plisssssss, help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • witam, mam pytanko czy któraś z was brała slub u Dominikanów(na Śłużewcu), czy mozecie powiedzieć którego Ojcieca byście wybrały na wasz śłub? Ja bardzo chciałam Mirosława (ten co prowadziła w telewizji na dwojce programy, gdzy był Papież w Polsce) ale niestey on jest teraz na Freta. Jak możecie napiszcie coś o tym kosciele i o slubach.
  • We wrześniu bierzemy ślub u Dominikanów w Poznaniu, a ponieważ jest to klasztor a nie parafia, wszystkie formalnosci załatwic trzeba u proboszcza na Fredry. A my mamy problem - narzeczony nie ma bierzmowiania i nie wiem czy uda sie tu uzupełnić do września. Podobno ten sakrament nie jest konieczny, nie ma go też w ulotnce dotyczacej sakramentu małżeńsktwa i kwitów które są do slubu kościelnego potrzebne wydanej przez poznańską kurię, ale wiem że różni księża różnie do tego podchod...
  • Wlasnie sie dowiedzialam o zamachu terrorystycznym w Sharm el-Sheikh. Jestem przerazona, bo za 2 tygodnie mam slub a potem jedziemy do Egiptu w podroz poslubna. Po prostu nie wiem co dalej, nie wiem co teraz. Sters zwiazany ze slubem i podroz zycia do kraju zamachow.....
  • jesli tak to mozecie polecic jakies sprawdzone biuro podrozy?
  • Marzy mi się ślub na wycieczce zagranicznej, Tunezja albo Egipt..gdzieś.... Brał ktoś tak ślub? Jak się przygotowac? Jakie dokumenty? Jak to załatwic????
  • Właśnie wróciłam z podróży poślubnej do szarej rzeczywistości. Trudno po 3 tygodniach iść do pracy... Ale podróż cudowna. Byliśmy na Dominikanie. Polecam gorąco!!! Można tam także zorganizować ślub. Pozdrawiam wszystkie narzeczone i mężatki.
  • nie chce chodzic na nauki, ktore nic nie daja. Pomozcie, gdzie w Krakowie sa dobrze prowadzone spotkania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się