Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      drzwiczki

drzwiczki

(11 wyników)
    • Musze zalozyc drzwiczki ale nie wiem jak :P juz kiedys to zrobilam ale nie pamietam jak wpadlam na ten sprytny mechanizm... pewnie jak wiecie, drzwiczki maja 2 niewielkie "wypustki" w gornych bokach ktore trzeba wcisnac w otworki w kuwecie, ale na pierwszy rzut oka nie da sie tego zrobic bo drzwiczki z wypustkami sie nie mieszcza... hmmm jak sie te drzwiczki zaklada? Kiedys na to wpadlam kombinujac na rozne strony ale teraz cos mi nie wychodzi.
    • Gdzie mogę w Warszawie kupić drzwiczki dla kota, montowane wewnątrz mieszkania w zwyklych drzwiach. Takie aby bez otwierania drzwi do lazienki mogl dojsc do kuwety?
    • Witam, Przymierzamy się do zakupu świnki morskiej dlatego rozgladamy się za odpowiednią klatką dla zwierzaczka. Myślelismy o klatce długiej na 70 cm (?), ale nie wiemy, czy lepsza jest zwykła druciana klatka czy taka z do samej góry plasikowa? Czy świnki robią bałagan wokół klatki wyrzucając trociny na zewnątrz. Proszę o uwagi. Pozdrawiam Ika
    • Myślę o montażu takich w domu, ale nie wiem gdzie lepiej - w drzwiach, w murze? Może macie i podzielicie sie uwagami? I gdzie taie rzeczsy mozna dostać? czy tylko drogą internetową. Na forum "Muratora" trwała na ten temat dyskusja: murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56544 Ale nikt nie testował tego w praktyce! Pomóżcie please!
    • Kochani, spodziewam się w domu na początku sierpnia nowego mieszkańca. Będzie to śliczna, malutka kociczka. Chciałabym stworzyć jej jak najlepsze warunki. Ponieważ moje mieszkanie nie należy do największych, zmuszona będę do umieszczenia kuwetki w korytarzu, pomyślałam więc o toalecie dla kota takiej z drzwiczkami i filtrem. Niestety wszyscy moi znajomi "używają" tradycyjnych kuwet. Powiedzcie czy kociak nie ma problemów z korzystaniem z takiej toaletki, czy trzeba go jakoś specja...
    • witajcie, Mam 2 kotki i dużą kuwetę, jednak zwirek z kuwety po zalatwieniu "sprawy" jest "wyrzucany" przez kotki i pelno go w lazienice i na przedpokoju. czy jest jakis dobry sposob, aby rozwiazac moj problem ciąglego sprzątania. dziekuje bardzo za pomoc. pozdrawiam cieplo.
    • Widziałam w katalogu Quelle świetny kibelek dla kota, cały zamknięty jak klatka, z drzwiczkami. Czy ktoś z Was ma coś podobnego? Czy kot wejdzie tam się załatwić? Jak myślicie?
    • ja mieszkam na drugim piętrze i mam dylemat bo boję się że spadną bo balkonu raczej nie planuję zabezpieczać jakoś specjalnie bo nie chce żeby wyglądał jak klatka :)
    • Bardzo proszę o poradę jaką najlepiej kupić kuwetę i transporter dla kotka brytyjskiego? Która z firm oferuje najlepsze? Interesują mnie kuwetki z zamykanymi drzwiczkami . Będe wdzięczna za poradę. Ninka
    • Mamy problem z naszym psem. Czasami kiedy wychodzimy z domu on otwiera szafkę w której stoi kubeł ze śmieciami, wywraca go i wysypuje zawartość na kuchnię. Myśleliśmy, że znaleźliśmy rozwiązanie podstawiając pod uchwyt w drzwiczkach krzesełko. Przez jakiś czas to skutkowało jednak ostatnio radzi sobie również z krzesełkiem. Zdarza się to zawzwyczaj wtedy kiedy w koszu są jakieś atrakcyjne dla niego resztki jedzenia. Chciałabym dodać, że znaleźliśmy go kilka lat temu i zawsze miał z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się