dublin

(6 wyników)
  • Hej:) Mam na imię Kinga i za miesiąc wyjeżdżam do Dublina na rok jako au pair, w związku z tym szukam innych dziewczyn, które również przebywają w tym mieście lub dopiero tam pojadą. Chętnie pogadam na gg (6154165). Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe au pair-ki;)
  • Szukamy od 1 lutego lub 1 marca do min konca czerwca opiekunki w wieku 25-35 lat do 2 dzieci w Dublinie. Konieczne prawo jazdy. Praca max od 8 do 19 od pn do pt. Zarobki 400 euro na miesiac + pokoj + wyzywienie + przeloty + krotka przerwa wielkanocna. KOntakt martinwoj@o2.pl lub martinwoj@gazeta.pl
  • września, albo może ktoś był prędzej i może mi polecić dobre kursy językowe, gdzie pójść, co zobaczyć,gdzie pojechać.Chętnie się spotkam bo we dwie zawsze lepiej wychodzą zakupy, piwka i inne takie:)czekam na porady.
  • Hej dziewczyny Pod koniec miesiąca będę już w Dublinie i szukam tam kogoś do pogadania :) Jest tam ktoś? a może któraś z Was też tam się wybiera? Piszcie!
  • Jestem na obrzezach dublina i poszukuje znajomych co by sie spotkac i pogadac czasem po polsku!! :-)
  • Witam serdecznie, Jestesmy polsko-irlandzkim fajnym malzenstwem. Poszukujemy milej, solidnej, uczciwej dziewczyny do opieki na 16 miesieczna Maja na min 4 miesiace od ZARAZ. Praca; opieka nad dziewczynka !!tylko!! ewentulanie male zakupy. Zapewniamy wyzywienie i pokoj na poddaszu z wlasna lazienka z prysznicem - okolo 30m2 z telewizorem i internetem. Placimy 70 euro tygodniowo. Mozliwosc korzystania z samochodu. Placimy za bilet w obie strony. Zainteresowane osoby prosi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna