dublin

(5 wyników)
  • Dublin(5)

Wybieramy się z chłopakiem do Dublina na mini wakacje w styczniu na kilka dni, co można i co warto w trzy dni zobaczyć?
  • Witam wszystkich! Bardzo prosze o porady co zwiedzic w Dublinie przez weeknd.... otoz w listopadzie wybieramy sie z grupa znajomych... na pewno chcemy zwiedzic browar ginessa.... ktos cos podpowie co jeszcze.... a moze ktos poleci jakis hostel.... no i jakimi srodkami komunikakacji sie poruszac..... dzieki za odpowiedzi... pozdrawiam
  • Prosze podajcie jakies namiary na B&B lub hostel, tani hotel w dublinie. Jade 7 czerwca i potrzebuje 4 noclegow. Dzieki za wszelkie namiary
  • Jeśli tak bardzo proszę o wrażenia. O noclegi sie nie martwie bo mam tam znajomych ale czy jest problem z dopchaniem sie do miejsca parady? Na pewno jest tłok... Trzeba zająć miejsce na trasie parady wczesnie rano? Czy parada przechodzi przez ulice O'Connella? Ile godzin to wszystko trwa? Dzięki
  • Wiem, ze jest oosbne forum UK i IRL ale tam ruch znikomy, wiec pytam tutaj: Planuje w przyszlym roku wybrac sie do Dublina, wynajac auto i objechac wyspe.Mam pytanie:ktore miejsca powinnam obowiazkowo zobaczyc?Jak ulozyc trase?Czy 5-6 dni wystarczy?Interesuja mnie miejsca, ktorych nie znajde w przewodniku, co mi poradzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się