dublin

(8 wyników)
  • Możecie napisać mi, jakie w rzeczywistości są kolory tych chust, bo nie mogę się zdecydować:)
  • Mam pytanie,czy jest ktos z Dublina i okolic na tym forum?Jesli tak to napiszcie cosik,moze sie spotkamy?>
  • troszkę czasu zajęło mi dobranie kolorów, ale strasznie podoba mi się efekt :)))) szerokość i kolor poszczególnych pasów odpowiadają dublinowi :) img74.imageshack.us/img74/1760/getrydodubliapz0.jpg
  • Właśnie wróciliśmy znad morza.Jako podstawowe środki transportu dla czteromiesięcznego Szymona zabraliśmy pouch i nasz nowy,błękitny Dublin.Wózek też pojechał,właściwie nie wiem po co,bo w czasie całego pobytu był u zywany może z 10 min.Hopp przyszedł przed samym wyjazdem,więc wprawy w motaniu nabierałam dopiero na wczasach,czym doprowadzałam mojego męża do szału.Często więc zniecierpliwiony brał małego po prostu na ręce i szliśmy.Pózniej nieco łaskawiej patrzył na moje poczynania...
  • to że nie ostrzegacie na górze forum że to wciąga :) właśnie nabyłam drugą chustę - pięknego dublinka, a mam chrapkę jeszcze jeden kolor, ale to już może za dwa miesiące, bo mnie małż zabije :P
  • Witajcie.. podczytuję wasze forum od dawna, ale jeszcze nie udało mi się nic napisać. od 3ch miesięcy jestem mamą małej Zośki. Noszę ją w chuście kieszonce z chusta.pl. Obie bardzo to lubimy. Jednak nie wyobrażam sobie jak miałabym z nią iśc na spacer w tej chuście. zauważyłam, że większośc z Was nosi w chustach wiązanych.. poczytałam faq i nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania..z lektury forum wiem, że mam wybierac po kolorach chusty.. na allegro widziałam rózne prześliczne .. nie...
  • Czekam!(5)

Wreszcie kupiłam nam chustę wiązaną.No i nie mogę się doczekać,kiedy ja dostanę,tym bardziej,że w poniedziałek wybieramy sie nad morze i mąż też chciałby sobie miśka ponosić.Do tej pory nosiłam tylko ja,bo mamy poucha.Wreszcie zaszalejemy! A,tylko czy damy radę z papierowej instrukcji się odpowiednio zamotać?
  • Pierwszy raz kupuje na allegro , wiem wstyd ale kiedyś musi być ten pierwszy :) W weekend pisałam do Kasi w sprawie chusty dublin i odpisała ,że będą we wtorek na allegro. Dzisiaj zaglądam i są już wystawione ale bez mojej wymarzonej :( Czy mam czekać do jutra bo może będzie dublin , czy kupować to co jest dziś??? Pomóżcie proszę , z góry dziekuję :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się