dziura

(7 wyników)
  • w ciąży brzuch miałam ogromny i rozeszły mi się mięśnie. po pół roku wszystko miało wrócić do normy, ale niestety nadal mam dziurę wzdłuż pępka na głębokość 2 cm. czy któraś miałą podobnie? można to skorygować ćwiczeniami, czy potrzebna operacja?
  • dziewczyny, zauwazylam i to juz od jakiegos czasu ze np. nie moge sobie przypomniec co robilam dwa dni wczesniej, moze nie tyle co robilam ale np. rozmawialam o czyms z chlopakiem i nie moge sobie przypomniec, czy pewna rzecz zostala powiedziana, czy tylko tak mi sie wydaje, czasem nie jestem pewna czy bralam juz tabletke czy mam dopiero wziac, zy takie ,,male dziury" w pamieci to norma ?
  • Mam problem stomatologiczny,otóż okazało się że w trójce pod plombą zrobiła mi się dość spora dziura lekarz kazał mi dokonać wyboru albo śruba i wypełnienie kompozytem albo koronka, jestem zdołowana bo nigdy nie miałam zakładanej koronki a pan doktor właśnie bardziej poleca to rozwiązanie a ja się boję że będzie mi się ten "nowy" ząb odróżniał od pozostałych swoich,że wyleci,przeraża mnie też fakt noszenia koronki tymczasowej(w pracy pewnie każdy zauważy),może ta śruba narazie b...
  • Czy są jakieś badania, które pozwalają sprawdzić czy ma się podwiązane jajowody? W trakcie trzeciej cesarki okazało się, że w mojej macicy zrobiła się spora dziura. Lekarz podwiązał mi jajowody. Ale nasza rozmowa po zabiegu była dziwna i chciałabym się upewnić. Jak to sprawdzić?
  • zęby(5)

Witam! zuwazyłam dzisiaj podczas mycia porannego zębów, że przy dziąsle, miedzy dwójką a trójką dolną jest czarna plamka. Zastanawiam sie czy to dziura czy przebarwienie?oczywiście wizyta umówiona na jutro ale martwie się czy da sie ten ząb uratować.czy nie skończy sie wyrwaniem. Przestraszyłam sie nie na zarty.byle do jutra.ratunku!
  • Zeby(9)

Od zawsze mialam bardzo zdrowe zeby. Mam 28 lat, ani jednego wyrwanego zeba, jeden leczony pare lat temu kanalowo - bo zaniedbalam regularne wizyty, wiec moja wina. Pozostale wypelnienia - mimo wczesniejszych rzadkich wizyt u dentysty i niesystematyzcnego mycia zbow (kiedys) - malo powazne. Od paru miesiecy obserwuje, ze moje zeby sie "posypaly". Dwa mi sie "nagle" ukruszly, inny, dwojka zaczal mnie ostatnio bolec - przyjrzalam sie dokladnie i faktycznie - ogromna dziura! Co sie ...
  • Moje Drogie czy którejś z Was pękł krótko po szyciu jeden ze szwów?U mnie właśnie tak się stało, no i miałam wielką dziurę, która obecnie na całe szczęście zarasta dzięki stosowaniu Tantum Rosa, nadmianganianu potasu i suszeniu suszarką.Obecnie została dziurka, no i położna twierdzi, że tak już zostanie. Czy to prawda?Czy nie ma na to jakiegoś sposobu? pozdrawiam Sophie28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się