eeg

(3 wyniki)
  • Być może mój synek będzie musiał mieć wykonane eeg (WNM + dziwactwa ruchowe). Wiem, że dziecko ma zasnąć w czasie tego badania i tu jest problem, bo moje dziecko w nowym miejscu i wśród nowych osób NIDGY nie zaśnie (zresztą z usypianiem w domu też nie jest najłatwiej, jest przecież tyle ciekawych rzeczy do obejrzenia, dotknięcia i possania). I co w takim wypadku??? Jak to pogodzić?
  • witan czy moze ktos byl na tym oddziale ze swoim dzieckiem? ja dostalam skierowanie od prof.szymanskiej i mam zglosic sie na kompleksowe badania w czerwcu. juz mam ustalony termin. ale nie dopytalam do konca o wszystko. czy na oddziale moze przebywac matka z dzieckiem i czy to jest platne i ile? a jak z opieka? prosze o0 wasze spostrzezenia na ten temat. z gory dziekuje p.s. a co sadzicie o prof szymanskiej? ja bylam pierwszy raz u niej i zrobila na mnie b.dobre wrazenie.
  • Syn kończy jutro rok. Przez osiem m-cy był rehabilitowany w związku ze wnm. Prężyć już się zupełnie - w końcu! - przestał. Ale od tygodnia przed snem TYLKO w dzień (na noc zasypia wzorcowo - poleży, pomyśli i zasypia) dzieje się coś dla mnie niepokojącego. Dziecko już prawie zasypiając - a zasypia i śpi w 99% na brzuchu, więc z twarzą ułożoną na policzku jednym czy drugim - podnosi tak jakby sprężynując tułów i odbija się twarzą od materaca. Jak to ustanie - unosi zgiętą nogę w ko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się