epilepsja

(4 wyniki)
  • My od 8 miesięcy borykamy sie z problemem. Gdzieś mi migneła jeszcze jedna mama. A moze jest ktoś jeszcze? Interesuje mnie w jaki sposób sie dowiedzieliście, jakie ataki Was nękały (nękają), jak wasi lekarze-neurolodzy patrzą w przyszłość, czym prawdopodobnie spowodowana jest choroba i jak sie leczycie. No i jak w tym wszystkim Wasze dzieci. Czy maja kłopoty z czymś jeszcze?? No i co was przeraziło w tej chorobie najbardziej... pozdrawiam Ewa
  • Dzien dobry. Kolezanka (a wlasnie, Kolezanko, jaki jest tu Twoj nick?) polecila mi to forum, wiec sie zapisuje i przedstawiam. I rownoczesnie przedstawie Wam moj problem z wyborem terapii, moze ktos cos potrafi doradzic. Nasz synek, Lukaszek, ma 17 miesiecy i jest po powaznym zapaleniu opon mozgowych i sepsie spowodowanymi paciorkowcem grupy B, zarazenie prawdopodobnie przy porodzie. Rokowania poczatkowe byly zadne, nie dawano mu szans na przezycie, tymczasem jest teraz fi...
  • Mam pytanko dotyczące tej maty. Używamy jej dopiero tydzień i nie wiemy czy można się spodziewać jakichś efektów na bieżąco. Magnetoterapia ma zlikwidować, a przynajmniej zmniejszyć napięcie mięśniowe, bo młody za 10 dni roczek kończy a tu nie staje do raczków noi lewa rączka caly czas w piąstce. Najbardziej nam zależy żeby uwolnić rączki bo są przykurczone do tyłu (nie lubi się podpierać w siadzie tylko daje rączki do tyłu). Nasza lekarka nam powiedziała że ona przepisuje Viofor t...
  • dzisiaj w pociagu mala zaczela sie prezyc tzn nagle zaciskala piastki i sie napinala -jakby zlapal ja skurcz ale na cale cialo.przy takim "ataku" przekrzywiała też żuchwę, po 2 -3 sekundach przestawala. co to jest? nigdy wczesniej sie tak nie zachowywala. k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się