Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      etap

etap

(10 wyników)
    • Witam, Czy ktos moze mi doradzic czego moge sie spodziewac na ostatnim etapie rekrutacji do Deloitte. Aplikuje do dzialu FAS, ale uwagi osob ktore aplikowaly do Audit, Tax, Konsulitng tez beda dla mnie cenne. Podobno ostatni etap to rozmowa z managerem. Czego moge sie na niej spodzeiwac? Czy np. moga byc na niej pytania merytoryczne, do rozwiazania case przy uzyciu roznych formul finansowych, sprawdzanie obslugi Excela (szukaj pionowo, sortowanie, tab przestwane, znajdz/zamien etc.)?...
    • czleka poszukujacego pracy... Zauwazylam po sobie, a jak sie dzielilam z przyjaciolmi a ten temat, to oni mieli tak samo, ze w procesie poszukiwania pracy istnieja okreslone etapy i dzialaja u czlowieka okreslone mechanizmy. Jestem ciekawa czy wy przechodziliscie to samo, a moze wasza reakcja byla inna? etap 1 - rozsylasz CV i denerwuje cie, ze minal dzien i drugi, a jeszcze sie do ciebie nie odezwali. Lecisz na perwsza rozmowe jak na skrzydlach i jestes stremowany. kiedy okazu...
    • Właśnie się dowiedziałam,ze przeszłam pierwszy etap rekrutacji i zostaje zaproszona do drugiego (nie moge w to uwierzyc bo nie bylam zadowolona z tej rozmowy, ale strasznie sie ciesze!). Okazuje sie,ze ten drugi etap ma polegac na tym ze przyjde na jeden dzien i popracuje na probe (stanowisko asystentki). Dostanę różne zadania i wtedy moj potencjalny pracodawca stwierdzi jak mu sie ze mna pracuje. Boze nie ma pojecia o co moze chodzic. Domyslam sie ze pewnie dadza mi jakies okropn...
    • Czy warto pracować w firmie GQ Marketing? Na czym polega drugi etap rozmow. Mi mowili, że II etap bedzie trwał aż sześć godzin. O co pytaja w tym czasie? Znalazlam opinie na forum że to jest zwykła akwizycja (choc wymagania maja spore jak na szukanie przyszłych akwizytorów). Ma ktoś może doświadczenia z tą firma?
    • Witam wszystkich, Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, która trwała 30 min. z bardzo poważnym i miłym Panem dyrektorem. Podczas rozmowy Pan do mnie powiedział, że następna rozmowa będzie w obecności innych osób. No i teraz kochani mam do Was pytanie: Ale naprawde poproszę tylko o poważne odpowiedzi i osób które coś wiedzą konkretnego. Kto moze być na tej drugiej rozmowie, domyślam się, ze moze być psycholog ale kto jeszcze? O co mogą mnie pytać, jak to moze wyglądać.Bardzo mi zależy...
    • Niedawno byłam na pierwszym etapie rekrutacji do Play, na infolinie ekspercką, która znajduje się w ich wewnętrznym call center na Ursynowie. Na pierwszym etapie nie dowiedziałam się niczego o warunkach, wobec tego, czy ktoś z juz tam pracujących konsultantów mógłby powiedziec mi, czy to jest warte zachodu? Ważne sa dla mnie zarobki, atmosfera, a także godziny pracy. Boje się, że będzie tak jak u mojego poprzedniego pracodawcy - Polkomtel SA, brak wpływu na grafik, zajęte niemal...
    • Dzisiaj ide na rozmowe juz do samej firmy w sprawie pracy. Niestety nie wiem konkretnie na czym miałaby polegać ta praca, bo pan z HR mi nie potrafił podac dokładnych informacji. Co moze robic osoba na tym stanowisku? Facet z HR powiedział mi tylko ogólnie, ze prace biurowe i nadzór nad obiegiem dokumentów itd., ale nauczona doswiadczeniem, że czasami cos ładnie brzmi, aprawda bywa zupełnie inna, wole sie upewnic czy to przypadkiem nie jest zwykła sprzedaż w salonie. Swoja dro...
    • Zostalam zaproszona do II etapu. Czy ktos moze wie jak to wyglada (zaznaczyli, aby zarezerwoac sobie 3 godziny)? Warto tam pracowac? Moze Ktos z Was tam pracuje albo ma pojecie o aktualnych stawkach za godzine?
    • Bigram?(4)

Jestem w trakcie etapu rekrutacyjnego! mam pewne obawy co do tej firmy? pomocy!!!!!!!
    • Witam Dzis zostalem zaproszony na rozmowe na DF w expanderze . Mamy jakies scenki grupowo odgrywac niby !? Moglby ktos cos powiedziec na ten temat co to bedzie na tej rozmowie ? dziekuje pozdr
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się