facebook

(6 wyników)
  • Ponieważ wiele facebookowych akcji i stron zdobywa sporą popularność, moim zdaniem warto i tam zapuszczać nasze macki :) Stanikomania dorobiła się już swojego fan page'a: www.facebook.com/Stanikomania Podobnie Balkonetka: www.facebook.com/pages/Balkonetka/272203262357 Również wiele biuściastych sklepów i firm ma tam profile, np. BiuBiu, Bravissimo czy Freya. Mam nadzieję, że niebawem i Lobby dorobi się swojego fan page'a (nasza szefowa ma, o ile wiem, plany w tym kierunku :). A tymcz...
  • Mam nadzieję, że jeszcze nie ma na facebooku strony Lobby i się z tym wątkiem nie spóźniłam ;) Jeśli tak jest rzeczywiście, to może pora założyć tam stronę? Chętnie bym to zrobiła, bo wydaje mi się, że to kolejna świetna okazja do promowania wiedzy z zakresu stanikologii, ale nie miałabym śmiałości robić tego bez zgody twórczyni :). Jak Wam się podoba ten pomysł?
  • Po słusznych sugestiach ze strony koleżanek-lobbystek, założyłam stronę Lobby Biuściastych w serwisie Facebook:) Ponieważ do tej pory w ogóle nie korzystałam z FB, podchodziłam do niego ostrożnie (do fejsbuka jak do zbuka;) - dlatego będę wdzięczna za wszystkie sugestie i podpowiedzi z Waszej strony:) Przede wszystkim dotyczące zawartości, ale również techniczne - bo tymczasowo np. zupełnie nie rozumiem zasad działania wyszukiwarki na facebooku;) Nie wiem też, jaki adres strony Wam p...
  • Takie mi głupie pytanie wpadło do głowy :) zdarza Wam się "sprawdzać" na portalach typu nasza-klasa, facebook, goldeline, grono itd. forumki, z którymi handlujecie, gaacie lub coś takiego? mnie dzisiaj znalazła polka_w_brukseli i tak się zaczęłam zastanawiać jak daleko posunięta jest inwigilacja :D
  • Trwa już kolejny etap, a filmik z 10 finalistkami jest wielce sympatyczny, pewnie już widziałyście, ale może nie wszystkie :) starinabra.com/
  • Na Fejsbuku Fantasie zamieściła dwa filmiki wideo z pokazów. Myślę, że niezalogowane osoby też mogą obejrzeć: www.facebook.com/video/video.php?v=1407610683909 www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1407620564156 Miłego oglądania :) PS. No chyba, że mam każdy filmik dodać do wątku marki? Jak tak, to modki proszę o skasowanie wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się