Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      facebook

facebook

(6 wyników)
    • chce przylaczyc sie do grupy na facebooku Things for sale w moim miescie. I mam pytanie czy wszyscy moi znajomi beda widziec moje zdjecia i wpisy? Podgladajac strone tej grupy zauwazylam ze niektorzy zalozyli osobne profile np. katy's selling page.
    • czy ktos wie kto przetlumaczyl facebookowe 'like' na polski
    • wiem, ze pytanie glupie... ale z biznesowych (wylacznie) powodow, musze gdzies tam zaistniec. Robilam 2-3 podejscia, chyba nawet mam swoje strony tam, ale za nic nie lapie o co tam/w tym chodzi, co sie z tym robi dalej... A jzu jak sprzedawac przez facebooka to w ogole czarna magia. Czy jest gdzies opisane i wytlumaczone jak krowie na rowie, co sie z tym robi?
    • 1. Mam napisane że: 68 osób lubi to 49 osób mówi o tym. Co to znaczy, że "mówi o tym", jak się dowiedzieć kto i co mówi? :) 2. Co to jest? wrażeń: 299 Opinia: 1,34% Z czego się bierze, gdzie i co się klika, żeby taką opinię czy wrażenie zostawić komuś, gdzieś?
    • Uzywacie, utrzymujecie przez facebook kontakt ze znajomymi, obawiacie sie tego a moze nie slyszlyscie? Mam wrazenie ze w Pl bardzo malo znany. Pozdrawiam.
    • dziewczyny, mam nadzieje ze cos podpowiecie :) nareszcie konczy mi sie kontrakt z t-mobile i szukam nowego dealu :) no i telefonu, na pewno bédzie to smartfon, a jak smartfon to musi byc internet :) no i tak sie zastanwiam czy 500MB miesiecznie wystarczy na uzytkowanie typu facebook, poczta, wiadomosci od czasu do czasu? moze glupie pytanie ;) ale zawsze internet mialam nieograniczony i te liczby nic mi nie mówia :) nie chce sie wkopac w deal ktory nie bedzie mi odpowiadal... help! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się