-
Dziewczyny drogie, obiecałam sobie, że jak moja firma zacznie swoje drugie życie, tym razem będąc już taką moją-moją, to się zainteresuję i uaktywnie w kwestii facebookowej, bo trzeba wreszcie zacząć bywać tam, gdzie ludzie ;)
Tylko że ja totalnie tego facebooka nie kumam, od paru dni próbuję go ogarnąć, ale dalej się nie łapię :( Czy ktoś może mi jak krowie na rowie wytłumaczyć parę podstawowych kwestii, m.in.:
1. Czym się różni w praktyce fanpage od takiego drugiego... no wiecie, tego...
-
Siedzę nad tym już dobre 3 godziny, mózg mi paruje, oczy pieką i tylko usuwam te strony... Uparciuchy mają czasem przerąbane ;)...
Chcę założyć stronę sklepu na Facebooku i mam problem. Otóż nie mam pojęcia, co zrobić, gdzie kliknąć, żeby w lewej kolumnie nie wyświetlały mi się wszystkie informacje odnośnie firmy, które mam wpisane w profilu (czyli misja, opis firmy, itp.) tylko chciałabym tam jakąś krótką informację.
Już wiem (chyba w 100%), że to nie zależy od wyboru kategorii. Ale zabi...
-
Od jakiegoś czasu prowadzę bloga (link w stopce) - o książkach, filmach, i
innych różnościach. Chciałabym umieścić go na facebooku, więc przed chwilą
założyłam mu tam fanpage - taką, jak strona Lobby Biuściastych. Jest tutaj:
www.facebook.com/pages/Kieszenie-jak-ocean/100752313312939
Teraz chciałabym, żeby na tej stronie - oprócz krótkich komunikatów, które
napiszę - pojawiały się automatycznie notki z bloga. Czy ktoś wie, jak to
zrobić?:-) Będę wdzięczna za podpowiedzi.
-
Właśnie zauważyłam, że nie ma już możliwości przeglądania firmowych stron (fanpage'y) na Facebooku jeśli nie jest się zalogowanym. Czy można znaleźć gdzieś informację o tej zmianie? Czy to tylko chwilowe, czy raczej nie ma co oczekiwać zmian?
-
Mnie akurat tam nie zawiało, ale po tym co przeczytałam na pewno już
nie zawieje:
www.tvn24.pl/-1,1586855,0,1,twoje-zdjecia-nie--juz-
facebooka,wiadomosc.html
Zamieszczam informacyjnie, bo moze któraś z Was też jest przeczulona
na punkcie swoich danych.
-
Widziałam, że niektóre z Was (które mam dodane na tym serwisie) zmieniły podobnie jak ja profil na ten "nowy". No i problem, bo nie podoba mi się cholernie. Czy wiece jak to zmienić na stary profil??? Centrum pomocy jest tak beznadziejne, że nic nie znalazłam :(
-
Niedawno zostałam dodana na grupy, na której mi zależy. Jednak jestem zalewana przez powiadomienia z tej grupy - maile, chmurki, chat (tutaj masakra bo wszystkie laski gadają na tym chacie i co chwilę mi wyskakuje czerwona liczna nieprzeczytanych wiadomości). Nie chcę wypisywać się, zmieniłam w ustawieniach, żeby nie dostawać powiadomień ale dupa :( Dalej przychodzą. Może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku, gdzie co mam odhaczyć? Pomocy :)
-
Od niedawna mam nowy telefon (Sony Ericsson Xperia X8) i jeszcze go zupełnie nie oswoiłam. Szczególnie niemiłe było odcięcie mnie od mojej kasy w eurobanku (bo Android nie obsługuje tokena).
Znalazłam stronę forum.android.com.pl, ale tam omawiają raczej zaawansowane problemy.
A ja mam podstawowe wątpliwości np. co do rejestracji konta gmail na telefonie.
Jestem osobą, która stara się świadomie zarządzać stopniem ujawniania swojej prywatności w internecie i pomysł pełnej integracji gmail...
-
Tak sobie przeglądam ten Internet i przeglądam, i gdzie nie spojrzę, tam widzę fejsbukowe "efki". Wszędzie "Share", wszędzie "Lubię to!" Byle notka, byle artykuł i ciągle "Bądź 87687678 osobą, która to lubi", 8789890osób lubi to. No rzesz, drażni mnie to...
I ja niby wiem, że postęp, że komunikacja, że szybki przepływ informacji, że promocja dla firm - ale czy my już bez tego fejsbuka nic nie możemy zrobić? Mam wrażenie (ale to tylko moje wrażenie ;-), że panuje trend? czy raczej parcie? n...