facebook

(11 wyników)
  • Co tu dużo pisać ... kto nie istnieje na Facebook'u, ten przegrał biznes ... "na plus" na-plus.blogspot.com/
  • W ciągu 7 lat, dokładnie od 4 lutego, projekt Facebook swoją ciężką pracą dorobił się rocznego dochodu w wysokości $4.27 miliardów. Większość dochodu pochodzi oczywiście z reklam, i mała cząstka to kredyty do gier. Więcej informacji znajdziecie na internetoholik.pl/nowosci/facebook-zarobki
  • popatrz też tu: pomysl-na-bizness.blogspot.com
  • "[i]Facebook planuje debiut giełdowy na 2010 r.[/i]" - to jakiś artykuł z przeszłości? :-))) A co do samych akcji FB, nie ma co, bez dwóch zdań, gorący towar ... "na plus" na-plus.blogspot.com
  • Co je łączy?? Portal NaTemat.pl czyli Lisia tablica jest ODNOGĄ facebooka. Zalogujesz się na face, jesteś zalogowany u Liska. Chytry lisek! A temat polityczny, bo pisują tam politycy z "najwyższej półki"
  • Żenada. Gdzie wolność słowa?
  • Przetrwa tylko Facebook: na-plus.blogspot.com/2011/04/przetrwa-tylko-facebook.html
  • nie no, WOW
  • wolnemedia.net/aktywizm/bojkotuj-tvn/ Trochę ludzi się już przyłączyło.
  • Greenpeace to banda przekupnych leniów. Jak by byli tacy "zieloni" to by zbierali śmieci na poboczach dróg i w lasach, a oni poojawiaja sie tylko tam gdzie są grube pieniądze. Kto słyszał żeby pracowali społecznie? Tylko strajki przy dużych inwestycjach. Dla mnie to tylko wyłudzanie kasy albo już zostali przekupieni przez konkurencje. Zabic to za mało...
  • "Kataryna swój powrót obwieściła wpisem na Twiiterze. - Facebook mnie przywrócił niespodziewanie - napisała. W kolejnej notce tłumaczy, że jej profil został usunięty przez podpisywanie się pseudonimem. Takie działanie narusza regulamin portalu, który zastrzega, że jego użytkownicy muszą posługiwać się prawdziwym imieniem i nazwiskiem." Regulamin regulaminem ale to na pewno układ działał. A przy okazji może mi ktos wytłumaczyć w skrócie fenomen kataryny? Pół Polski zajmuje się nia jakb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się