felgi

(11 wyników)
  • bi.gazeta.pl/im/8e/ff/bb/z12320654Q,Samochody-na-ul--Loretanskiej-z-zalozonymi-blokadami.jpg
  • UWAGA na ogromna dziure kolo szpitala na parkitce na przeciwko izby przyjec wjechalem w ta dziure i rozwalilem 2 kola zadzwonilem na policje i spisali moje dane itd kazali mi sie zglosic do zarzadu drog i do pzu mam do was pytanie jaka jest nadzieja ze oddadza mi kase za 2 kompletne kola (felgi aluminiowe i dwie opony niemieckiej marki vredstein quatrac 2) prosze o porady co robic i OSTRZEGAM
  • PS Oczywiscie nie wesze spiskow :-P
  • Witam, Mialem Seata Ibize i do niego kupilem opony zimowe 170/70/13. Teraz mam Toyota Corolla 1.4 z oponami letnimi 165/70/14. Czy moge je zalozyc te stare od ibizy? POzdrawiam
  • Czy już naprawdę Polacy są takimi skąpcami. Dla kilku groszy ryzykują swoje życie nie mówiąc o innych. Nie zdążę się położyć a słyszę o jakimś tragicznym wypadku. Nie zdążę wstać a tu kolejny tragiczny wypadek. Wiem że stan polskich dróg jest godny pożałowania i opony szybko się zużywają ale taka jest rzeczywistość, i Ci co decydują się jeździć powinni o tym pamiętać. Niestety dla kilku groszy o tym zapominamy. Bo przecież jeszcze zrobimy parę kilometrów na tych łysych oponach. Bo...
  • Witam. W starym samochodzie na alufelgach mailem opony 195/60/r15. Auto sprzedałem, felgi zostawiłem, bo pomyślałem, ze będą do nowego pasować. Okazało się, ze w nowym samochodzie mam 195/65/r15. No i teraz wiem, ze różnica wychodzi ok. 3%, ale pytanie jest następujące. Czy mogę opony 195/65/r15 założyć na felgi gdzie były opony 195/60/r15. Czy zawieszenie bardzo oberwie? Czy może nie warto... pozdrawiam,
  • odbyla sie pod golym niebem, na recznych podnosnikach, pewnie o czyms takim jak wywazenie to chlopcy nawet nie slyszeli... co ja narobilam!!! :/ oczywiscie teraz wydaje mi sie, ze moj kijek gorzej jedzie (nie wiem, czy ma to cos wspolnego ze stanem faktycznym, czy tez moim przekonaniem, ze spier...lili ;)) to co? jechac na geometrie na wszelki wypadek? co robic? dzieki!
  • Pono każda wymiana opon powoduje nieodwracalne uszkodzenia obręczy. Z tego względu zaproponowano mi opony z dodatkowym kompletem kół, co zapachniało mi lekką paranoją...
  • Mam jedno pytanko odnośnie przechowywania opon. Czy można wieszać opony na ścianie? Chodzi oczywiście o opony z felgami (opony lernie)... Są one przymocowane jedną śrubą, w miejscu gdzie się przykręca koło. Czy takie zawieszenie ich może powodować odkształcenia albo inaczej negatywnie wpływać na ich użytkowanie?? I jeszcze jedno, czy można je samemu później założyć, czy trzeba jechać znów na wyważanie (były już wyważane przed założeniem). Z góy dzięki za odpowiedzi!
  • Witam! Mam opony zimowe na felgach, więc wystarczy zmienić koła. Czy mogę to zrobić sama (po kobiecemu to wydaje mi się że to jak zwykła zmiana koła)? Czy po zmianie konieczne jest ich wyważenie? Dzięki z góry!
  • Witam,mam okazje za friko wymienić opony w punto 165/65/13 z polo 175/65/13,letnie. Będą szrsze,wiem że opory toczenia są większe,więcej spali. pozdrawiam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się