nazimno 17.06.13, 11:56 bi.gazeta.pl/im/8e/ff/bb/z12320654Q,Samochody-na-ul--Loretanskiej-z-zalozonymi-blokadami.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens1 Re: "Modne felgi": 17.06.13, 14:40 Co prawda raczej nie aluminiowe, ale średnica imponująca. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: "Modne felgi": 18.06.13, 10:28 A na czym polega przewinienie? Bo na końcu ulicy widać znak Parking-koniec, czyli parkują na miejscu oznaczonym do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Oznakowanie to zawsze zagadka. 18.06.13, 10:39 To Krakow jest. Moze tam bylo przekroczenie czasu parkowania, bo nie wszyscy jeszcze te modne felgi maja. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Oznakowanie to zawsze zagadka. 18.06.13, 11:52 to wąska uliczka ze znakami D-18 i T-30 informującymi parkowaniu dwoma kołami na chodniku krawężnik jest dość wysoki ale "wjezdliwy", a te auta na zdjęciu ewidentnie stoją wszystkimi kołami na jezdni utrudniając ruch na i tak już wąskiej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
drinexile Re: Oznakowanie to zawsze zagadka. 19.06.13, 00:15 No to z tymi zoltymi "felgami" juz ruchu nie utrudniaja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pejotpe4 Re: Oznakowanie to zawsze zagadka. 19.06.13, 07:15 No właśnie mnie to zastanawia: po cholerę te śliczne żółte "felcie"? Zamiast albo od razu odholować, albo zostawić tylko informację by stawić się w siedzibie wystawcy mandatu, to lepiej od razu pojazd unieruchomić?!? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno To wlasnie ta upierdliwosc systemowa. 19.06.13, 08:43 Upierdliwosc panstwa ujawnia sie w takich na pozor "normalnych zabiegach". Ludzie sie przyzwyczajaja, niestety. Poniewaz obserwuje to z zewnatrz, widze jak systematycznie wzrasta krajowy wspolczynnik upierdliwosci. W urzedach zada sie np. jakichs idiotycznych papierkow, wydaje sie dokumenty z bledami w pisowni nazwisk, moja kuzynka dostala wyrok w sprawie spadkowej, gdzie spadkodawce pomylono ze spadkobiorca !!! Wspolczynnik upierdliwosci to czas zmarnowany, a wlasciwie jego "delta" w stosunku do tego czasu, w ktorym sprawe moznaby zalatwic bez utrudnien. I on stale rosnie tak jak np. entropia. Wyglada na to, ze ludziska potracili swoj rozum. Odpowiedz Link Zgłoś