finlandia

(8 wyników)
  • Witam wszystkich.Na poczatku grudnia wylatuje do pracy do Finlandii do Tampere na okres jednego roku.Wszystko jest zapiete na ostatni guzik.Ta prace znalazlem na stronie www.mol.fi. Prosze o info,jakie sa tam ceny zywnosci,jakie jest nastawienie Finow do Polakow,jaki jest koszt polaczen telefonicznych z Finlandii do Polski,jaka karte startowa kupic w Finlandii do komorki?Jest to praca legalna,wynajecie pokoju zapewnia mi pracodawca platne 150 euro miesiecznie/wyzywienie we wlsny...
  • mamy zamiar jechac na zbiory do Finlandii,jeśli ktoś by sie chciał przyłączyć (a mozna sporo zarobić)a posiada 2 wolne miejsca w samochodzie to prosze o kontakt,info:kisiamonisia@go2.pl
  • Szukam kogoś kto by pojechał ze mnądo pracy
  • Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy tam zawsze są truskawki? I ogólnie jak się pracuje w Finlandii. Robię dopiero bardzo ogólne przymiarki i dlatego moje pytania są tak ogólne.
  • Bylem z 5 lat temu. Nie mam jednego zdania na ten temat. Finlandie wspominam bardzo milo, bo czas zwiazany z praca zostal ukryty w dalekich warstwach pamieci...
  • Tak podaje dzisiejszy DZ, do niej być może dołączy jeszcze Hiszpania.
  • Czy jestescie zainteresowani 100%LEGALNĄ praca w krajach, w ktorych mozna porozumiec sie w jezyku angielskim lub niemieckim....
  • Wątek przeznaczony dla osób mieszkających w Finlandii i chcących podzielic się doświadczeniami z życia tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się