finlandia

(9 wyników)
  • Nie znamy sie na wodkach, ktora polecacie??
  • czy mogłybyście podać mi ceny alkoholi,ktore zakupiłyście na wesele? informacje z internetu mnie nie przekonują,a nie mam dostępu do sklepów:( Chodzi mi o ceny 0.5l: Finlandia - czysta, Finlandia - smakowa, Sobieski, Wyborowa, Luksusowa, Soplica, Pan Tadeusz. Dzieki za pomoc ;) Która najlepiej smakuje?:P
  • Z tego co wiem jesli swiadek jest obcokrajowcem i nie zna polskiego to musi byc na slubie tlumacz przysiegly. My bierzemy slub konkordatowy i chcielibysmy miec jednego swiadka z Finlandii. Czy potrzebujemy wtedy tlumacza przysieglego ktory tlumaczy z finskiego czy wystraczy z angielskiego jesli swiadek zna ten jezyk? I jak to wyglada w praktyce. Czy taki tlumacz musi byc na uroczystosci? Ja szczerze mowiac nie mam o tym pojecia.
  • robie wlasnie sobie plan wydatkow orientujecie sie w jakiej cenie sa wodki o,75 bols pan tadeusz itp tej klasy czyli sredniakow?
  • Czesć. W maju 2005 r wychodzę za mąż. Mój narzeczony chce kupic wódkę Finlandię.?? Czy ktos miał ja na weselu?? Bardzo zależy mi na opiniach. Dziekuje wzystkim za wypowiedzi.
  • proszę o podpowiedzi, jaką wódkę wybrać?
  • Jaka wódkę najlepiej kupić? Ile wódki na 90 osób na wesele 1 dniowe? Lepiej 0,75 czy 0,5?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się