Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      forum zdrowie

forum zdrowie

(4 wyniki)
    • doradza tam pani ginekolog. troche nie ufam tej pani, jesli pisza dziewczyny, ze maja wyciek z piersi, nieregularne miesiaczki to ta pani pisze zeby sobie ziolka kupily. nic nie wspomina nawet o odwiedzinach lekarza i zrobieniu badan, nie zapyta sie takiej osoby czy ma zdrowa tarczyce..... a potem takie kobiety sa w szoku ze staraja sie o dziecko rok i efektow nie ma! ktos inny pisze, ze ma plamienia w cyklu na kilka dni przed @. pani doktor mowi, ze to niedomoga lutealna, zeby so...
    • czesc wszystkim,jestem tu po raz pierwszym i mam nadzieje ze pomozecie mi. na wstepie napisze o sobie,bo lepiej sie czyta jak sie o kims co nieco wie.mam 20 lat od ponad roku biore Logest( tabletki hormonalne)w celu antykoncepcyjnym. toleruje je w miare dobrze,ostatnio zaniepokoiło mnie to ze w czasie 7- dniowej przerwy wstapił okres który trwał zaledwie 2 dni i był bardzo skąpy. wczesniej moje miesiaczki w czasie 7 dniowych przerw były silniejsze i trwały 3-4 dni a w 5 dniu miałam ...
    • Potrzebuję informacji.Po jakim czasie można się starać o następną ciążę po poronieniu z powodu zaśniada? Jedni lekarze twierdzą, ze trzeba odczekać pół roku inni, że rok. Czy po pierwszym poronieniu jest szansa na następną zdrową ciążę? Czy przyjmuje się jakieś leki? Której z was się udało? Proszę o jak najwięcej informacji. Chcę pomóc przyjaciółce i wesprzeć ja na duchu, ale nie za wiele wiem na ten temat, bo to podobno niezbyt częsta przypadłość.
    • proszę powiedzcie jakie są objawy grzybicy pochwy, oraz co jest przyczyną powstania tego schorzenia, oprócz tego że występuje po antybiotykach. Z góry dzioękuję za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się