Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      forum zdrowie

forum zdrowie

(7 wyników)
    • co może oznaczać taki opis EKG; rytm zatokowy miarowy,80|min,uj.T w III, aFVF,deniwelacjeS w v5.Badanie dotyczy bliskiej mi osoby w wieku srednim.Proszę o odpowiedz :)
    • byłem na forum: "zdrowie", zgroza mnie zdjęła... w Babilonie był taki zwyczaj, że jak kogoś nie było stać na lekarza, siadał na rynku i każdy przechodzący udzielał mu porady. TRADYCJA ODŻYŁA!!! Jako monstrualne zombi. o kurczę, czasem to zbyt straszne aby się nawet z kogoś ponabijać... polecam tematy dotyczące CANDIDA (czyżby Candida Albicans?) bywacie tam?
    • Chciałabym zapytać co sądzą Państwo na temat AUTOHEMOTERAPII jako metody terapeutycznej. Nie jestem pewna czy właściwa jest pisowania przez "h" czy przez "ch". W Internecie niewiele można znaleźć na ten temat wartościowych informacji. Ponieważ tematyka forum dotyczy szeroko rozumianych problemów służby zdrowia, nie będę rozwodzić się nad tym co mi dolega. Powiem tylko, że od dwóch lat leczę dolegliwości kobiece związane z przewlekymi i nawracającymi zapaleniami pochwy - trudno pow...
    • Proponuję, żebyśmy na tym forum trzymali się "idee fixe" i dyskutowali o problemach organizacyjnych "służby zdrowia", ubezpieczeniach zdrowotnych, kasach chorych, sposobach finansowania systemu, ubezpieczeniach dodatkowych itd. itd., a nie o poszukiwaniu grzybka tybetańskiego czy o konkretnych przypadkach chorób, bo od tego jest forum "Zdrowie". A swoją drogą przydałby się jakiś moderator...
    • Mam od 2 tygodni duzy ból głowy boli przy skroni troche jakby w oku i jeszcze takie uderzenia w tyle głowy,to pewnie migrena a do specjalisty w tym roku sie juz niedostane.Umnie to moze tez od ucha isc bo mam chore ale juz od 2 lat zaden laryngolog mi niepomógł wiec juz sobie dałem z tym spokój.Mam pytanie czy neurolog zapisze jakies specjalne leki na ten ból głowy ...bo saridon to i ja umiem wziasc.Aha ciekawi mnie jedna rzecz czy jest jakies specjalistyczne badanie ucha cos bard...
    • Nie wiem, czy opiekowanie się forum "służba zdrowia" należy również do ciebie, ale jeśli tak, to powinnaś więcej uwagi zwrócić na to, że pojawia się tutaj mnóstwo wątków dotyczących stanu zdrowia. Nie mają one żadnego związku z funkcjonowaniem opieki zdrowotnej i nie powinny trafiać na forum "służba zdrowia". Tym sposobem forum to jest skutecznie zaśmiecane. Posty takie powinny być przenoszone na forum "zdrowie" lub usuwane. W przeciwnym razie forum "zdrowie" i "służba zdrowia" ni...
    • bo na forum zdrowie za bardzo nie wiedzieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się