gazeta pl

(29 wyników)
  • Szanowni Panstwo Zadaje oficjalne zapytanie dlaczego moj post "prosba o rade" zostal usuniety z forum praca w europie? Prosze o odpowiedz z wyszczegolnieniem nieprzestrzegania punktu regulaminu badz netykiety Zastanawia mnie bowiem "nadgorliwosc"--hmmm byc moze to za mocne slowo---z jaka usuwane sa niektore posty podczas gdy posty ktore dla kazdego w ewidentny sposob sa sprzeczne z netykieta(zebranie setek email od osob prywatnych pod pozorem ulatwiena znalezienia pracy)co w ni...
  • w rzezni, praca nie lekka ale dobrze platna, wyslij maila po wiecej informacji albo kliknij na "praca w Danii"
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=48068412&v=2&s=0
  • Hej, jesli ktos z Was juz jest lub wybiera sie do Irlandii i zna angielski, ma doswiadczenie w sektorze uslug finansowych oraz studiowal kierunek biznesowy to moge przedlozyc CV w swojej firmie w Dublinie, ktora ma kilka wolnych stanowisk.
  • Interesuję mnie praca oferowana przez tą firmę.Czy ktoś był na spotkaniu a może już pracuję.Chodzi mi o pracę dla kierowcy.Poprostu nie wiem czy warto.Z góry dzięki.
  • Cześć, mam pytanie. Czy warto jechac do pracy w Tesco ??? jakie sa tam warunki i jak ogolnie to wszytstko wyglada, wielkie dzieki
  • Mamy w tej chwili nieograniczone możliwości podróżowania i zarabiania pieniędzy za granicą.Pomysłów może być tysiące.Sam spędziłem kilkanaście lat za granicą i myślę że na tym nie koniec.Dopóki będziemy lepiej zarabiać za granicą ,będziemy podróżowali i szukali swojego szczęścia .Inna sprawa czy go znajdziemy, ale uważam że zawsze należy próbować.Znam niemiecki i rosyjski i komunikatywny angielski.W tych też językach udzielam korepetycji na terenie Górnego Śląska i Zagłębia z doja...
  • czy ktos korzystał z ich usług?? maja kilka "ciekawych" ofert, maja licencje ale licencja to nie wszystko ja sie okazuje.
  • Chcialabym wyjechac na rok do Australii. Pouczyc sie, popracowac, poszalec:) Pierwszy etap, musze zorganizowac sobie szkole, wtedy starac sie o wize studencka pozwalajaca na legalna prace. Jak jednak wybrac te wlasciwa szkole, skoro na stronie znajduje kilkanascie szkol w Sydney uczacych angielskiego! Ma ktos w tym moze jakies doswiadczenie? Moglby mi cokolwiek poradzic? Z gory dzieki!
  • poważna oferta, taniec, dobre warunki finansowe, opieka, prosze o maile kocioo.małpa.gazeta.pl,
  • Hej!We wtorek tj.06.07.2004 wypływam wraz z 2 kolegami z Gdyni.Jestesmy zmotoryzowani.Studiujemy medycyne jesli to ma jakieś znaczenie.Chcielibyśmy znależć pracę w Szwecji lub Norwegii.Mamy namiot i pełno jedzenia.Najchętniej praca przy malowaniu lub gdzieś na farmie.Please pomóżcie...liczę na dobre rady..gdzie się udać, jak zacząć szukać..czy lepiej do duzego czy do małego miasta?Szwecja czy Norwegia?Angielski znamy i uczymu się szwedzkiego.Pozdrawiam wszystkich szukających....
  • Witam Bardzo chciałabym wyjechac do Uk w ramach wolontariatu .Proszę osoby które były o pomoc rady wskazówki , adresy ,opinieitp wyjezdzam pierwszy raz .. Z góry wielkie dzieki!!!mój meil magdalenka_pl_24@gazeta.pl
  • chodzi mi konkretnie o Londyn, jakie sa ceny zeby zyc i przezyc od zwyklego chleba az po ubrania itd prosze o pomoc pozdro
  • Szukam osób, które uważają, że mogły mieć nieprzyjemność kontaktować się z w/w osobami, kojarzą jakiekolwiek fakty, słyszały o nękaniu młodych kobiet przez podobne osoby lub same były nękane (telefonicznie, sms'owo, propozycje spotkania, uporczywe próby wręczania prezentów) przez niżej opisane osoby współpracujące ze soba: Arab - trzydziestoparoletni mężczyzna pochodzenia arabskiego, posługujący się językiem włoskim i francuskim oraz niezbyt biegle językiem polskim, rysopis: wysoki, ...
  • Jade tam na ok. rok do pracy - anta10@gazeta.pl
  • sa fałszywi kłamliwi . naród niezjednoczony i głupi. swinie tez sa glupie
  • słuchajcie, pomocy, potrzebuję info na temat cen, jakieś przykładowe produkty, pokój, bilety autobusowe, puby, tak żeby przezyć w takim, dajmy na to, Luton 2 tygodnie. z góry dzięki!!
  • Potrzebuję przetłumaczone na j. angielski druk zaświadczenia o niekaralności. Jeżeli dysponujecie takim dokumentem, proszę wpiszcie go tutaj. Sadzę, że pomoże on nie tylko mnie ale i wielu innym osobom.
  • Proszę o informację, gdyż zamierzam tam wyjechać do pracy. Złożyłem cv w pośrednictwie. Dochodzą mnie słuchy, że Polacy są tam "białymi murzynami", żyją w podłych warunkach za głodowe - jak na tamte warunki - pensjach i przy totalnym wykorzystywaniu przez pracowawców. Jak jest naprawdę? Proszę o opinie
  • Jadę pierwszy raz i byłabym wdzięczna za opisanie warunków, w jakich pracowaliście i udzielenie rad.Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się