Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      gazeta pl

gazeta pl

(48 wyników)
    • Witam. Poszukuje bardzo dobrego Cream oraz nie sortu angielskiego i irlandzkiego Najlepiej bezpośredni kontakt. Stała współpraca. Tylko Śląsk-Katowice i okolice marcinspedycja@interia.pl
    • zapraszam na nowe forum dotyczące tylko odzieży nowej! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87353
    • potrzebuje ładny damski towar butikowy również obuwie
    • witam... mamy do sprzedania 100 par(docelowo 500 par) butow damskich prosto z fabryki.zapakowane w oryginalne pudelka.22zl za pare.osobom zainteresowanym zdjecia wysle na maila...zapraszam eldritchm@o2.pl
    • Poszukuje dostawcy hurtowni która oferuje dobry mix sportowy markowy Umbro Adidas Puma Nike Reebok w dobrej cenie.
    • Proszę o podanie namiarów na osoby zajmujące się sprowadzaniem ubranek z anglii głównie firm next mexx h&m marks&spencer itp.Interesuje mnie tylko odzież dziecięca
    • Mam do zaoferowania NOWE angielskie SWETERKI DAMSKIE firm tj : *** ESPRIT,CANDA,BHS,BANANA REPUBLIC *** Sezon jesień / zima Sweterki w I gatunku - bez wad Pakowane po 20 szt - cena za szt 19 zł / brutto Mix rozmiarów , modeli i kolorów. Dla zainteresowanych więcej przykładowych zdjęć na maila. Liczba pakietów ograniczona. Na życzenie wystawiam faktury vat. Sprzedaż wysyłkowa ( koszt przesyłki w zależności od wagi).Pytania - kontakt: pini-outlet@gazeta.pl ZAPRASZAM SERDECZNIE D...
    • 1. Elektroniczną wagę sklepową CAS model TP1 (max- 15kg) Cena: 400,-zł 2. Kontenery- kosze (krata metal) 104 cm długość/81 cm szerokość/ głębokość regulowana- max 42 cm. - szt. 10, cena 70zł/szt. 3. Chromowane rurki i złączki do montażu wieszaków sklepowych i przymierzalni- cena do uzgodnienia 4. Wieszaki ubraniowe (plastik), ok 600 szt.- cena 0,50 zł 5. Elegancka lada w odcieniach szarości (długość 250 cm, wys. 110 cm, głębokość 70 cm Regały 2 szt.- szer 200 cm, wys. 24...
    • Witam! Mam do sprzedania około 20 kg ciuszków. Ubrania były noszone tylko przeze mnie. Są w stanie idealnym. Zainteresowanym wyślę zdjęcia wszystkich ubrań wraz z opisem rozmiarów i ewentualnych uszkodzeń. W skład ciuszków wchodzą kurtki, płaszczyk, bluzki, spodnie, koszulki z krótkim rękawem, spódnice, swetry, buty i inne. Cena to 25zł za kg. Serdecznie zapraszam!!!!
    • Witam, odstąpie sklep w Warszawie działający od dwóch lat. Sklep typu butik z damską odzieżą(używaną i końcówkami kolekcji), stałe klientki. Butik jest niewielki 20mkw, ma swój klimat i atmosfere. Osobiście włożyłem w niego wiele pracy, tworząc miejsce przyjazne i pełne uroku. Butik nie wymaga nakładów finansowych, ściany pomalowane, wieszaki odzieżowe przymocowane, przymierzalnia zrobiona, podłoga terakota, okno i drzwi PCV, dywan w przymierzalni i otoczeniu kasowym, kotary,...
    • Sprzedam odzież damską katalogową starsze kolekcje. W ofercie: spodnie, bluzki, spódnice, sukienki,żakiety, krótkie spodenki. Odzież nowa, zametkowana, zafoliowana. Cena: 4 zł/ sztuka, sprzedaż w pakietach min. 50 sztuk Możliwość wysłania odzieży. Zainteresowanym wyślę zdjęcia. Kontakt: tel. 501 256 134, remiko27@op.pl
    • Na sprzedaz posiadam markowa bielizne (stringi damskie) firmy LACOSTE. Bielizna jest NOWA w 100% ORYGINALNA. Odziez sprowadzam z autoryzowanych hurtowni mieszczacych sie w USA. Ceny sa naprawde przystepne, a na odziezy mozna sporo zarobic zarowno na allegro jak i w detalu. W najblizyszym czasie pojawia sie takie firmy jak Nike, Reebok, Abercrombie, Ralph Lauren, Victoria Secret itd itd. Firm jest naprawde sporo wiec zapraszam do wsplopracy, MOZNA SPORO ZAROBIC
    • witam, szukam stalego odbircy odziezy posklepowej pzdr
    • Witam Mam do sprzedania odzież damską dla puszystych i nie tylko . Odzież nowa nieużywana rozmiary 0d 42-44... po 56 a moze i większe. Dużo tego nie będzie obecnie max. około 70 kg. Cena za kg 40 zł netto. Oczywiście wystawiam faktury vat zapraszam zainteresowanych
    • Witam Czy kupował ktoś w tej hurtowni ? Prosze o opinie. Chciałbym tam cos kupic na próbe a potem kto wie, moze na stałe sie zaopatrywac. Dzieki za opinie.
    • TANIO(9)

sprzedam tanio wyposazenie sklepu z odzieza uzywana i nie tylko: system rurkowy z mozliwoscia regulacji wysokosci na ok. 20 metrow(chromowany), wieszak na kolkach-rowniez chromowany, wage nowa z legalizacja i na gwarancji, metkownice oraz 500 sztuk wieszakow. Sklep nie zostal otwarty z powodu zmiany planow. Kontakt: phu_temix@onet.eu
    • Witam serdecznie. Od kilku dni prowadzę hurtową sprzedaż odzieży z Niemiec. W ofercie są rzeczy dziecięce, bluzki , spódnice, spodnie, marynarki itp Hurtownia znajduje się 20 km odCzęstochowy. Ubrania są bardzo dobrej jakości , można do nas przyjechać i obejrzeć.Jest możliwość przeglądania worków i sprawdzenia jakości. Zainteresowanym wyślemy zdjęcia. wiki181@gazeta.pl
    • Cos mnie podkusilo, zeby przeszukac fora pod katem mojego nicka - trafilem na baaardzo ciekawa dyskusje - zapraszam do zapoznania sie z caloksztaltem radosnej tworczosci: forum.gazeta.pl/forum/w,93598,105265536,,KIM_JEST_MODERATOR_CNET_Z_FORUM_ODZIEZ_UZYWANA_.html?v=2 Jako uzupelnienie - w kontekscie powyzszej dyskusji - jezeli znajdzie sie ktokolwiek, kto spelni wymagania adminow gazeta.pl z checia wystapie o wylonienie dodatkowego BARDZIEJ obiektywnego moderatora dla naszeg...
    • Poszukuje dostawców odzieży używanej bardzo wysokiej jakości, najlepiej sortowanej,jestem zaintersowana stała wspołpracą, czekam na oferty z cennikiem oraz adresem firmy,pozdrawiam, sylwiajacek@op.pl
    • Hurtownia nowej,markowej odziezy damskiej,ceny promocyjne,pakiety po 30-40 szt w cenie 33-35 pl brutto,fa Wat, dla stalych klientow rabaty,rowniez kolekcje butikowe. Otwock kolo Warszawy tel 0607 080 777

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się