Gość: marcel IP: *.promax.media.pl 20.01.05, 17:30 czy ktos korzystał z ich usług?? maja kilka "ciekawych" ofert, maja licencje ale licencja to nie wszystko ja sie okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania 777 Re: INTERJOB z Opola IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 16:28 Gazeta napisała o nich raczej w negatywnym świetle podaje link praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2445411.html ale ja spróbuję skorzystac z ich oferty (może sie zmienili). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Rule Re: INTERJOB z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:55 Gość portalu: ania 777 napisał(a): > Gazeta napisała o nich raczej w negatywnym świetle > ale ja spróbuję skorzystac z ich oferty (może sie zmienili). Bardzo dobry pomysł.Napewno się zmienili.Życzę samych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiraqocha Re: INTERJOB z Opola 23.01.05, 16:13 No to jeszcze dodaje link z forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=14936387&v=2&s=0 Firma oszukiwała, że ma oddział w Wielkiej Brytanii. Ale okazało się, że podany adres co prawda istnieje, ale właściciel budynku nic o tej firmie nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 777 Re: INTERJOB z Opola IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 16:28 Własnie zaczynam krzystać z ich usług (pomimo wielu negatywnych opinii) - nie pobierają zadnej kasy - transport we własnym zakresie - dostaje adres i telefony przyszłego pracowadcy przed wyjazdem Jak dostane prace to napiszę coś więcej, jak to wygląda w praktyce. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 777 Re: INTERJOB z Opola IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 18:35 Dla zainteresowanych Adres firmy w WB znaleziony na podanej prze Gazetę stronie www.companieshouse.gov.uk INTERJOB LIMITED S. NAPIERAJ 266 B PLASHET GROVE LONDON E6 1DQ Odpowiedz Link Zgłoś