Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      gazeta pl

gazeta pl

(4 wyniki)
    • Witam Poszukuję specjalisty, który/ra podejmie się napisania wniosku o dotację z programu 3.4 "Mikroprzedsiębiorstwa" - najlepiej ktoś z warszawy lub okolic. Bardzo proszę o jakieś namiary Pozdrawiam Arek
    • Witam! Nadal nie mam wstepu na nasze ukryte forum.
    • Witajcie, mam "mały" problem. Mój szef stwierdził że będę odpowiednią osobą która zajmie się pozyskiwaniem srodków unijnych, projektami z EFS. Kompletnie nie wiem jak mam do tego się zabrać. Mogę skorzystać z szkoleń z tego zakresu ale nie wiem gdzie znajdę najbardziej profesjonalne? Czy jest możliwość uporania się z tematem wyłącznie na podstawie wiadomości z internetu? Będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc Ewa
    • Witam. Skonczylem prawo i juz rok pracuje w urzędzie gminy "przy wnioskach". Mam juz tego troche dosc, bo dostaje coraz trudniejsze projekty, a zatrudniony jestem interwencyjnie. W dodatku przerasta mnie analiza ekonomiczna i finansowa w SW. Nosze sie zamiarem skonczenia z ta branża, chce poszukac zajec stricte prawniczych, ale ta "swietlana przyszlosc" funduszy mnie nęci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się