Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      gazeta pl

gazeta pl

(24 wyniki)
    • Witam. Czy ktoś spotkał się z biurem tłumaczeń Symultanka? Zamierzam tam zgłosić się do pracy, i poszperałem trochę w internecie na temat tej firmy i na forum gazety.pl w Wałbrzychu można wyczytać o nich niesamowite historie: że to oszuści, że mafia, że działają nielegalnie, że zatrudniają na czarno, że podrabiają podpisy tłumaczy, że nie tłumaczą dokumentów tłumacze tylko jacyś "pisacze" a za podrabianie podpisów tłumaczy paru pracowników symultanki jest już oskarżonych, ma sprawy w pr...
    • Bardzo proszę o informacje dotyczące pracy w charakterze konsultanta call center w Banku Millenium.Interesują mnie godziny oraz dni pracy. Ciekawa jestem ile można tam zarobić oraz jaka jesteś atmosfera w pracy. Jeżeli ktoś z Was był zaproszony na rozmowę,to ciekawa jestem jak ona wyglądała. Z góry dzięki.
    • szukam pracy w Warszawie i okolicach Witam Młody, uczciwy absolwent liceum i słuchacz policealnego studium informatycznego, szuka pracy w Warszawie i okolicach (Ząbki, Zielonka, Wołomin, Tłuszcz itp.). Chętnie w handlu, jako magazynier lub inny pracownik fizyczny np. hurtowni. Chociaż właściwie interesuję mnie każda praca. Przyjmę też uczciwe oferty stażu. tomek.mazowieckie@poczta.onet.pl Pozdrawiam Tomek
    • EM&&EM importer upominków ktoś z Was może pracował w tej firmie, jak tam jest warunki pracy, płacy itp.(stanowisko księgowej)??
    • Obecnie poszukuję pracy w marketingu i odwdzięczę się za pomoc w jej znalezieniu. Wykształcenie wyższe, doświadczenie, dobry angielski, bardzo dobre zdolności organizacyjne. Czekam na kontakt pod numerem 504-072-735. Serdecznie pozdrawiam, Marta
    • poszukuję studenciaka ze znajomością CAD do wykonania rysunków wymiarowych kilku detali, najlepiej okolice targówka, jesetś zainteresowany zostaw namiary
    • Jakie macie wrażenia po rozmowach z firmami rekrutującymi? Ja mam wrażenie,że Ci państwo bardzo się butni zrobili i ich pojęcie o sytuacji poszukującego pracy jest nikłe. Kiedyś chociaż taki Grafton był uprzejmy,teraz telefon odbiera ktoś bardzo niegrzeczny,kto traktuje szukającego pracę jak natrętną muchę. Wiem-mają w czym wybierać,ale właśnie teraz,moim zdaniem wypadałoby wykazać więcej taktu w rozmowach z ludźmi,którzy zrozpaczeni,często od paru miesięcy szukają zatrudnienia.Alb...
    • Witam wszystkich. W tym roku zdałem maturę i studiuję zaocznie. Szukam pracy w handlu (mam już pewne doświadcznie jako sprzedawca) albo w biurze (angielski, komputer). Jestem rozczarowany brakiem pracy dla takich osób jak ja. Wysłałem dziesiątki e-maili, rozniosłem dziesiątki CV do różnych sklepów i nic. Jestem pewien, że moje CV nie jest temu winne, tylko po prostu duża ilość chętnych na dane stanowisko. Albo może znajomości. Ja nie mam takiej dużej siły przebicia. Mam wysoką kulturę o...
    • Czy ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma ?
    • Studiuję dziennie ale mogę odbierać czyjąś pociechę z przedszkola i posiedziec z nią kilka godzin, w przypadku starszych dzieci pomóc w odrobieniu lekcji. Nawet ugotować obiad mogę :)
    • Poszukuję analityków finansowych/biznesowych do pracy w dużej firmie z kapitałem zagranicznym. 2-3 lata doświadczenia; angielski potrzebny (codzienny kontakt z expatami); samodzielność; kreatywność; doświadczenia w projektach; Excel, Access, SAP itp. Warszawa.
    • Czy kto cos wie o tej firmie?
    • dla przyszlej studentki stosunkow miedzynarodowych?Szukam i szukam...ale wszedzie sa ogloszenia albo dla absolwentow kierunkow ekonomicznych lub finansowych,bankowych itp;/musze znalezc jakas prace poniewaz jestem na studiach zaocznych;/oferty opiekunek do dzieci czy ekspedientek ropatrze w ostatecznosci!!interesuje mnie cos bardziej ambitnego..pomozcie prosze...
    • Pracuję od kilku miesięcy, mam umowę na czas okreslony, jeszcze 4 miesiace. Z tym, że nienawidze tej pracy, chodze tam tylko dlatego, ze nie znalazłam niczego innego. To moja pierwsza praca, mam wyższe wykształcenie. Stresuję się strasznie, mam bóle serca, nie mogę spać, na mysl o tej pracy chce mi sie wyć...Co mam robic..za 4 miesiace odejść i najwyżej wyladować na bezrobociu czy też wiedząc , ze trudno jest o pracę siedzieć tutaj dalej (na pewno będa chcieli przedłużyć umowę)i się męczyć ps...
    • KTO WIE JAK TAM SIE DOSTAC? CZEGO WYMAGAJA, ILE SIE ZARABIA NA STANOWISKACH BIUROWO-ADMINISTRACYJNYCH? DZIEKI.
    • Kryzys w branży co ? A trzeba było studiować ... he,he
    • Szpital " poprosił " mnie o oddanie krwi na operacje bliskiej mi osoby. Niestety sam nie moge oddać krwi ze względów zdrowotnych. Sprawa jest dla mnie bardzo pilna więc chętnie zrekompensuję dawcy krwi poniesiony trud. Szpital wymaga tylko aby przy oddawaniu krwi wskazać , na czyją rzecz . Czekam 55animator@NOSPAM.gazeta.pl
    • Witam. Moja dziewczyna zacxzyna szukać pracy w Warszawiejako opiekunka do dziecka (niekoniecznie niemowlaka:). Ma świetne podejście do dzieci. Właśnie zrobiła licencjat z pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej. Dzieci po prostu ją uwielbiają- tak jak ona je. Jak myślicie- czy ma szansę na podobną pracę w Warszawie? Jeśli tak- to w jakim zakresie kształtują się zarobki i ewentualnie gdzie najlepiej szukać takiej pracy? Pozdrawiam.
    • jak mozna znalezc tanie mieszkanie do wynajecia w warszawie. interesuja mnie adresy stron internetowych itp. zeby po przyjezdzie do stolicy juz czekalo. jakie sa ceny wynajmu mieszkania 2 pokojowego?
    • Kurier(9)

Witam! Chciałbym się dowiedzieć ile zarabia kuerier w Warszawie. Jaką część swoich zarobków pochłaniają koszty (ZUS, paliwo, etc.) i ile w końcu zostaje "na czysto". Jeśli pracujesz w tym zawodzie - napisz w jakiej firmie i ile można z tego wyciągnąć. Pozdrawiam, M-c.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się