gzy

(5 wyników)
  • Witam. A może jeszcze altankę lub wiate ogrodową.podpowiedzcie pozdrawiam
  • dziewczteta potrzebuje takiego porcelanowego komplet: kubeczek, miseczka, talerzyk z Hello Kitty. Może wiecie gdzie mogę coś takiego kupić. Niestety na allegro nie ma...
  • Od końca sierpnia zaglądam do H&M ok 2 razy w tyg. w poszukiwaniu szalikogolfu synka i jak dotąd bez efektu takiego artykułu brak! Już nie ma czy jeszcze nie ma nie wiem, ale szlag mnie zaraz trafi.. Spotkałam jedynie dziewczęce w kolorowe paseczki, a chłopięcych nic :( Poradźcie zatem dziewczyny gdzie jeszcze szukać takiego artykułu? Najlepiej, żeby od spodu podszywany był polarkiem. Szukałam dziś w Cubusie, ale albo je ślepa jestem albo co bo też były same dziewczęce.. Help! Acha, tylko ...
  • dziewczyny gdzie się kupuje buciki Gufo - w którymś w sieciowych sklepów czy trzeba szukać po takich małych? Jaka jest jakośc tych bucikow - przemakają - chodzi mi o kozaczki do spódniczek dla 4 latki? A może gdzies jeszcze można nabyć fajne kozaczki dla 4 latki? Pozdrawiam
  • czekam na adresy ,pilne ,miejsce w którym można pooglądać nie tylko jedną firmę ,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się