Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      gzy

gzy

(4 wyniki)
    • może ktoś wie. Googlałam i nic. Znalazłam tylko to www.miejski.pl/slowo-Gies nie mogę tego podać siedmiolatkowi, który ma odszukać informację
    • ŚLUB I CHRZCINY JEDNEGO DNIA-GZIE?POMÓŻCIE! Jestem z Warszawy i chciałabym w najbliższym czasie ochrzcić córeczkę i wziąć ślub. Chcemy to zrobić jednego dnia ze względu na koszty (a z kasą bardzo krucho)- wiem że jest to możliwe. Może wiecie w którym kościele i u którego Księdza jest to możliwe, może ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak to wszysko się odbywa i ile kosztuje
    • zniknal chyba, na glownej tez nie mozna komentowac
    • Dwa dni temu byłam w ogródku- bawiłam się z psem sąsiadów-szczeniakiem skaleczył mi rękę, po chwili zobaczyłam też mały ślad w okolicy kostki. Pomyślałam,że też tam mnie dopadł. Nic nie bolało.Na drugi dzień noga spuchła, w okolicy śladu zrobiły się bąbelki, wieczorem dostałam ponad 38 stopni. Dziś -już w dużym bąblu- widać otwór po użarciu- wszystko bardzo czerwone, spuchnięte,wygląda obrzydliwie,noga boli, a jak się "zasiedzę" to ledwo chodzę. Teraz widzę,że to nie pies mnie ciachnął ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się