halle

(3 wyniki)
  • Witam Mam pytanie czy sieć sklepów firmy la halle zniknęla z Polski całkowicie!!!??? Kupowałam tam bardzo ładne ubranka między innymi firmy kimbaloo. Teraz mój najbliższy sklep który był w Jankach został 2 miesiące temu zlikwidowany. Czy ta firma wycofała sie z Polskiego rynku? Może ktoś wie gdzie można kupić ubranka kimbaloo w Polsce. Może w jakim centrum hadlowym lub galerii.!! Pozdrawiam Marta ps chodzi mi tylko o warszawię i okolicę.
  • Wiele mam narzeka na ceny Bartków, a butki z La Halle też są ładne (mówię o rozmiarach do 23, na inne nie patrzyłam) a tańsze. Czemu nie bierzecie ich pod uwagę???? Czyżby były gorsze?? Napiszcie swoje zdanie. -- gabi
  • jesien juz wisi w powietrzu wiec pora wybrac sie na zakupy obuwnicze:-) a poniewaz nie sa to zakupy tanie to chcialam spytac czy ktoras z was kupuje buciki na cala jesien i zime jako jedna pare czy kupujecie zawsze dwie pary.jesien to w sumi 2-2,5 mca a zima juz 4.czy buty jesienne nie sa za zime na zime?a jesli dwie pary osobno to moze wieksze zeby na wiosne byly dobre?ale ile wieksze wtedy? prosze o pomoc iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się