Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      headhunterzy

headhunterzy

(6 wyników)
    • Drodzy Headhunterzy!!! Rozumiemy, że macie ciężką pracę. Rozumiemy, że szukacie dla klienta najlepszego kandydata. Ale nie mogę zrozumieć czemu w publikowanych przez Was ogłoszeniach nie podajecie branży w jakiej ma pracować przyszły kandydat. Ogłoszenie typu: poszukiwany handlowiec, miedzynarodowa firma, wykształcenie takie a takie, pięć języków, wiek do 20 lat. Wszystko OK. Ale czy Wy naprawdę nie kumacie, że inaczej sprzedaje sie samochody a inaczej pietruszkę? Czy nie kuma...
    • Czy to prawda, ze teraz aby znaleść dobra prace przez headhuntera (nawet z renomowanej agencji) nalezy "ulozyc" sie z nim. Czy ktoś wie jaki kwoty sa obowiazujace? Jestem tak zdeterminowany poszukiwaniem ciekawej pracy, ze kto wie... Z gory dziekuję za informacje! Ps. Najzabawniejsze (a moze najtragiczniejsze!) jesy to, ze firmy oddaja im zlecenia z przekonaniem, ze headhunterzy szukaja najlepszych pracowników na rynku... a nie "oferują"swoich protegowanych...
    • Witam, takie pytanie: Jak oceniacie jobpilot.pl ???? To sensowny serwis??? Jakich hunterow polecacie??? Pisze za granicy i chcialbym wrocic do Polski.... Dzieki i pozdrawiam z Genewy.
    • Witam, czy ktos z Was byl kiedys zatrudniony na czas okreslony przez Agencje pracy tymczasowej? Dostalam prace w duzej firmie przez agencje i powiedziano mi ze prze okres tej umowy czyli przez 3 miesiace bedzie mi placila agencja a nie potencjalny pracodawca. Czy nie ma w tym zadnego podstepu?
    • Mam wyzsze wyksztalcenie (zdobyte w Niemczech), swietnie opanowany niemiecki, dobrze angielski i rosyjski, 10 lat doswiadczenia zawodowego w Niemczech jako handlowiec, przedstawiciel firm, prezeska wlasnej spolki i dyrektorka wlasnej szkoly jezykowej, opanowany komputer etc., budzaca zaufanie prezencje i sposow bycia. Z przyczyn prywatnych musze wrocic do Warszawy. Do ktorych headhunterow warto sie zwrocic aby nie tracic czasu i szybko znalezc prace? Jakie zarobki sa teraz w Warsz...
    • CV wyślę oczywiście prywatnie. Prosze o podanie maila. pzdr
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się