hita

(8 wyników)
  • przed kliknięciem na link proponuję usiąć i NIC NIE PIĆ I NIE JEŚĆ w trakcie oglądania !!! jeszcze nigdy sie tak nie smialem p12.pl/mn.htm pozdr.
  • Witam ostatnio mam faze na filmy ktore byly hitem na kasetach video, ogladalo sie je w koszmarnej jakosci i z badziewnym lektorem. Obejrzalem Niko 1, Niko 2 z Sigalem oraz Wykidajlo z Patrickiem Swayze. Szukam w pamieci innych hitow tego poziomu - budzace usmiech politowania do jakosci filmu z rownoczesnym chwytem za serce. Wszelkie wskazowki przypominajace mile widziane.
  • Może pamiętacie jakąś fajną reklamke która zwaliła was z nóg.Ja pamiętam reklamę Statoil -a ten zegarek to gdzie pani kupiła? -na stacji Statoil -a co pani tak tam często kupuje? -bo ja tam tankuję,motor tankuję! Pamiętam że był to wtedy hit sezonu.Reklama ta zajęła I miejcse no i były liczne wywiady z babcią grającą głowną rolę.
  • Witam wszystkich czytelnikum HH,otoz mam propozycje.Wiadomo,ze psich kup w Polsce nie brakuje,a i wlasciciele jacys tacy niechetni do zginania krzyza.Proponuje zawsze przy sobie miec torebeczke foliowa ze sklepu (ta darmowa) ,w ktore panie pakuja zakupiony towar i jezeli ktos widzi ,ze wlasciciel po wysr...... sie pieska probuje sie oddalic bez zabrania towaru ,zawstydzic go daniem mu takowej jednorazoweczki Co o tym myslicie? Jezeli ktos to wypr...
  • Jeśli szukacie extra wpisu Sabiny 110 klikajcie: www.kkooccuurr.neostrada.pl/smieszne/Sabina_110.html ...gorąco polecam - HIT!!!
  • przed kazdym "dniem wojskowym" gralismy do pozna w nocy w brydza wiadomo, na wojsku sie odespi przychodzimy wiec rano , 07.15 , zbiorka , troche musztry i pada haslo - dzis poligon , pakowac sie na ciezarowki , zapalac motory , ruszamy :) na poligonie okazalo sie , ze bedziemy zakladac pole minowe odpalane elektrycznie chlopaki meczyli sie z zalozeniem tego pola ze dwie godziny , ja w tym czasie dosypiam , oparty o drzewo i wchlaniam resztki wczesnojesiennego slonca w koncu zaloz...
  • Rozmarzyłam się.. Pamiętacie kryształowe ryby na kredensach w "ubrankach"? U mojej babci stała na honorowym miejscu! Ubranko było usztrykowane z jakiegoś sztucznego włókna, lekko skrzypiało przy dotykaniu.. Nie wspomnę już o całych kolekcjach kryształów w meblościankach. A jakim hitem na spotkaniach rodzinnych był osioł z papierosami w środku! Podnosiło mu się ogon i hyc! Wyskakiwał z tyłka papieros :) Dorośli mieli nie mniejszą uciechę od dzieci. Ale największym hitem, o jakim słysz...
  • Rihanna ,,Umberella" Mika ,, Relax! Take its easy" ta pisenka Nelly Furtado puszczany po raz milionowy ,,Exploision" KAlwi&Remi w eska rock, codziennie te same piosenki, kilka razy dziennie, puszczane od 4 miesięcy i mój ulubieniec Alex f Crazy Frog jakich piosenek nie możecie już słuchać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się