hita

(12 wyniki)
  • Witam, szukając pomysłu na dania świąteczne pomyślałam ,ze fajnie byłoby gdybyście podzieliły się swoimi hitami . Skoro hit to potrawy sprawdzone i przetestowane wielokrotnie . Chciałabym aby na moim stole świątecznym były same samołyki , takie , których na co dzień się nie gotuje. Marzy mi się przepis na pyszny pasztet , przy tym nie za bardzo skomplikowany. Na forum są osoby z całej Polski ,różne wiekiem , więc myśle ,że będzie to fajny przegląd . U mnie młodsza córka jest fanką zu...
  • Macie moze ? Ciekawa jestem czy faktycznie ma takie wlasciwosci jak opisuje producent? Na wizażu opinie są skrajne :-)
  • muszę nabyć nowe żelazko zastanawiałam się nad bezprzewodowym, ale nie wiem czy warto?czy to tylko taki bajer? czy lepiej nabyć standardowego tefala czy philipsa??
  • Wasze tanie apteczne/drogeryjne cuda- powiedzmy do 20 zł Podzielcie się:) Kremy do twarzy, kremy do rak, balsamy, maseczki, podkłady, kremy tonujące, odżywki/szampony do włosów itp…
  • Proszę, podzielcie się opiniami z użytkowania takowej funkcji czyszczenia.Przymierzam się do zmiany kuchenki i chciałabym kupić taką z funkcją samooczyszczania. Naprawdę "guziczek" załatwia cały brudny problem wewnątrz piekarnika? Nie lubię myć środka, a często muszę, bo piekę różnego rodzaju mięsa na żywca bez rękawa i strzela tam i ówdzie. Da radę z takim tłuszczem ?
  • Może przyszpilić? Wpisujcie własne hity kuchenne. Najlepiej z przepisami o ile przepis niebardzo skomplikowany a efektowny. No bo o to chodzi zeby zrobic a sie nie narobic.
  • Podzielcie sie dziewczyny Waszymi popisowymi daniami Świątecznymi. Nie koniecznie na Wigilię, ale na przykład na pierwszy dzień Świąt też. O przepisy oczywiście grzecznie proszę :)
  • Potrzebuję pilnie zmienić w kuchni okno i w związku z tym stanęłam przed wyborem żaluzje czy rolety i jakie? Do rolet w kuchni jakoś nie jestem przekonana (tłuszcz, para, kurz) no i wnerwia mnie to, że albo są zasłonięte (i w pochmurny dzień ciemno w kuchni - kuchnia w dodatku od północy), albo odsłonięte i z klatki wszystko widać jak na dłoni. W salonie okien dowiedziałam się, że istnieje możliwość zamontowania żaluzji w przestrzeni między szybami. OK, mi się nawet podoba - wygodniej...
  • Witam, Czy macie jakies doświadczenia z garnkami Tefal Inginio? bardzo mi sie w teorii podobają. Pytanie - czy ktoś ich używa? jakie mają wady? zalety? jakie inne garnki mozecie polecić? Mam dostać prezent - nowe gary do nowego domu, według preferencji własnych. Nie chcę zmarnowac szansy. Gotuję przeciętnie dużo, codziennie obiad na 3 osoby jest ale nie trzydaniowy, bez szaleństw. dzieki
  • Szukam bezawaryjnej lodówki. Przejrzałam ceneo, ale opinie są często wydawane krótko po zakupie. Mnie interesuje bilans 2 - 5 letniej eksploatacji. Jakie marki sprawdziły się, a jakie okazały się niewypałem?
  • porządkowo-sprzątająco-ułatwiające życie :) Akcesoria i pierdółki dzięki którym sprzątanie i utrzymywanie porządku jest w miarę znośne... Moje typy: 1) Pojemniki do przechowywania żywności z Ikea - takie przezroczyste, z niebieskimi pokrywkami. Cena ok. 15 zł za 15 sztuk. Rewelka! Pakuję je do szafek i zamrażalnika. 2) Wysoki, prosty szklany dzbanek Ikea. Bez niego nie kończyłabym zmywania kubków po herbacie. A tak parzę od razu cały litr, a potem ze 3 razy jeszcze - bo po herbacie się n...
  • Jako zem tutaj (Dublin znaczy sie ) wyladowala, zapytuje w co z chemi gospodarczej i inkszych utensyliów (zarelko a jakze) mozna sie zaopatrzyc w kraju zielonej konuczynki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się