hita

(9 wyników)
  • what does it mean in Polish?????
  • "When the shit hit the fan" to tytuł bardzo duzego watku na forum gospodarka. Czy ktos potrafi to przetlumaczyc na j. polski?
  • a nożyce się odezwą'. Czy jest jakiś angielski odpowienik tego przysłowia? Dziękuję
  • Lub jakieś inne wyrażenia opisujące totalną demolkę. (Pokój wyglądał jak po przejściu huraganu - coś w tym stylu) Proszę. Bo nie mam koncepcji.
  • Witam :) Proszę o sprawdzenie mojego zadania :) "Opisz ulubione miejsce, które pamiętasz ze swojego dzieciństwa" z góry dziekuję :) When I was a child I had a lot of favorite places. But my grandmother background is a place which I liked the best. I spend there almost my all childhood playing with a neighbor's children and my friends from primary school. This area was located in the back of small block of flats, between two detached houses. It was enclosed low net. The street...
  • Czytam sobie teksty na stronie www.reuters.com i co jakiś czas natrafiam na dziwne zdania. I nie wiem, czy to w nich są błędy, czy to ja czegoś nie rozumiem. Może ktoś rozstrzygnie moje wątpliwości. Oto dwa przykłady: Google said on Wednesday that its shares priced at $85, the bottom end of an lowered pricing range, after the initial public offering was hit by a string of missteps and lackluster market conditions. what or who was hit? a może powinno być were hit (shares were hi...
  • Czy możecie napisać mi polskie odpowiedniki tych wyrazów/zwrotów?: deli I get it. How are you donig? What are you up to? sit around a couch potato Hey, take a break! Hey, give me a break! Look out! No way! -Did you mend the TV? -Kind of. -Anything good on tonight? -Dunno. Look in the paper. What's up? dental floss Pomożecie?...
  • czy ktos moze mi powiedziec jaki jest najblizszy tego odpowiednik po angielsku? wielkie dzieki z gory i pozdrawiam Monika
  • Spotkalam sie z 'it's not that bad', ale szukam idiomu... Dzieki z gory!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się