Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      hita

hita

(19 wyników)
    • Właśnie robię małą playlistę. Oczywiście Gangnam Style, mówcie, co chcecie, ale nie wyobrażam sobie sylwestra bez tego. Na bank też pobujamy się przy "Ona tańczy dla mnie", durne to jak się masz, ale po drinku na imprezie wszyscy będą przy tym szaleć. Z tzw. muzyki popularnej dla mnie absolutnym mega hitem jest David Guetta & Sia i "She wolf", uwielbiam ten kawałek.
    • Zainspirowana wątkiem morgen, wpadłam na pomysł wytypowania najciekawszego, najbardziej śmiesznego oraz wartego zapamiętania wątku roku:-) Moim hitem jest wątek o gachu teściowej ,oraz półotwatych powiekach rosy;-) a wasze dziewczęta ?
    • Ktoś zbierał? Którejś dziecko? Słuchajcie, ja mam bardzo ciekawą sprawę: wciąż przechowuję większość kaset magnetofonowych. Dalej grają. "Smerfnych" mam większość. I w tym - jedna, tajemnicza kaseta. Po przyjrzeniu się wszystkim tytułom na Wikipedii stwierdzam, że... to żadna z trzynastu wydanych części. Dlatego pytam - ktoś zbierał i przechowuje? No bo kurczę, jak mam unikat w skali światowej, to dobrze by było o tym wiedzieć :) Jest tam parodia np. "Rzeki przepłynąłem, góry pokona...
    • Coś niesamowitego! Prosto z Rumunii albo Dzika bomba ! hahahaha i Janusz Palikot :D
    • Czyli Jessie J, gangam style, troublemaker i inne call me maybe. Czy w Polsce tez to wszedzie leci na okraglo i nie da sie przed tym uciec? Ostatnio wsrod tego umca umca pojawil sie jeszcze gosciu, ktory spiewa cos jakby romantyczne wyznanie takim glosem, jakby potrzebowal porzadnego odcharchniecia. Tytulu nie pamietam, ale w refrenie jest cos beautiful.
    • Hej moj brat konczy w sierpniu 30lat.Postanowilam ze nagram mu plyte z 30 hitami na 30 lat,po jednym z kazdego roku.Juz dokonalam pewnych wyborow ale barkuje mi kilku lat. Moje brakujace lata to 1978,80,85,89,90,95,96,98,99,00,02,03,04,05,06,07. Bardzo bym prosila o wasze hity (wlacznie z data jak mozecie),potrzebuja inspiracj,pozniej napisze co wybralam.Bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
    • film.onet.pl/fotoreportaze/katarzyna-chlebny-zagra-katarzyne-wasniewska-w-tea,5431766,0,fotoreportaz-maly.html Żenada, widać granice dobrego smaku zacierają się nawet w teatrze. Rozumiem, że problem jest poważny ale jednak można go opowiedzieć bez sięgania do Katarzyny W czy tej z Hipolitowa, moim zdaniem ten spektakl jest tylko obliczony na zrobienie skandalu i zarobienie pieniędzy na śmierci małych dzieci. Równie dyskusyjne moralnie jak pamietnik Bartka i książka naczelnej Gali czy tam Vi...
    • Moje ulubione, zwlaszcza teraz gdy mam małe dziecko: legginsy i getry - niezwykle wygodne ballerinki - szybkie do włożenia, wygodne i zawsze pasują mi na stope. Jako absolutny horror i niedorzecznosć wspominam buty z czubami, które królowaly wiele sezonow oraz spodnie biodrówki w których po pochyleniu widac majtki.
    • Jest gorąco ale błogo i miło zwłaszcza jak chwilkę mogę dychnąć i klapnąć się na leżak ,mieć czas na NIC takie nic nie robienie to często chcąć nie chcąc obserwowanie ludzi... Leżę,patrzę- na plażę próbuje dostać się para starsze małżeństwo z dzieckiem 6miesięcznym to góra.Idzie ona z maleństwem,ładna blondynka z warkoczem na boku,po 40 on na bank 50 i filipinka taskająca wózek po schodach....(takie zejście do plaży).Zajmują leżaki,zamawiają kawe idą się kąpać,filipinka czeka z rozłożonym ...
    • Dziewczyny ,pomóżcie bo nie mam juz pomysłów na prezenty dla mojego 6 latka ,mamy Lego , a jeszcze musze kupić coś od dziadków i cioci, tylko ze oprócz gier i Lega niczym się nie bawi. Może macie coś co go zainteresuje na dłużej...... dzieki śliczne za podpowiedzi
    • Od kliku dni totalnie mnie prześladuje! www.youtube.com/watch?v=6_Couw61wDw Jak dla mnie super, mogę słuchać i słuchać,jak słyszę te frazy to aż mam ciarki. A Wy co o tym myślicie?
    • No mam po prostu ochotę się pośmiać:) Czy Wasze teściowe/inni mają jakieś hitowe zagrania? Moja ma kilka: [u]Szczyt sprytu:[/u] Na cmentarzu rzekomo giną jej kwiatki z grobu: Zostawiła na owym grobie kartkę z napisem dla złodzieja: "Kamera cię nagrywa" Ponoć kwiatki nie giną:) [u]Szczyt nietaktu:[/u] W 1 ciąży dzwoni do mnie (byłam jakiś tydzień po terminie). i z pretensją: "Dlaczego jeszcze nie urodziłaś? Dziś czytałam w fakcie że jakaś babka urodziła po terminie dziecko z porażeni...
    • Jakie piosenki kojarzą się Wam najbardziej ze świętami Bożego Narodzenia (pomijając oczywiste - kolędy)? Co Was wprawia w nastrój przedświąteczny? Gdy słyszę, co roku, w radiu Last Christmas zespołu Wham! już niemal czuję wigilijne zapachy :) Podobnie jest z "All I want for Christmas" Mariah Carey bodajże. Albo De Su "Kto wie...". A Wasze gwiazdkowe hity?
    • podziele sie wiedza a co mi tam :D odkrycie zrobilam bo szlag mnie trafia na te wszystkie srodki do mycia kabin ktore nie myja osadow z kamienia :D spokojnie cilit kamien i rdze mozecie wyrzucic, troche lepszym wyborem jest cif do stali nierdzewnej, chociaz zostaja kropki, jednak odkrylam hiciora, w szczycie despery umylam kabine atlas szopem do usuwania zabrudzen z zapraw wapiennych cementowych i fug :) i bingo... tylko kolezanki rekawiczki trzeba nalozyc bo to jest agresywny srodek...
    • Zadzwoniła do mnie teściowa (w 99% kochana kobieta) i słyszę: jutro przyjdę pomóc Ci w sprzątaniu. Myślę sobie :super, mama przypilnuje Młodego a ja posprzątam w różnych ciężko dostępnych zakamarkach. Ale mama mówi: Ty przypilnujesz Małego a ja poukładam Ci w szafach. Mówię: mamo, sama tam posprzątam (ciekawe dlaczego wogóle myśli ze moje szafy są zagracone). Ale Mama nieugięta: ja to zrobię LEPIEJ. I szlag mnie trafił. Jak wróci Mąż to z góry mu zapowiem że Mama (nie ważne czyj...
    • w niedziele bylismy na obiedzie u mojej ciotki... zaprosila rowniez nie wiem czemu moich tesciow! ale po koleji, moja tesciowa troche ciezko mysli i jej niektore texty wyrzucaja mnie z butow... moja szanowna ciocia ma mieszkanie pelne antykow i to takich na serio , ludwiki itp ,a moja tesciowa trach usiadla na jednym i zlamala noge szanownego ludwikowi, zeby rozladowac napiecie powiedzialam jej , zeby sie nie przejmowala, bo takie stare rupiecie czesto sie psuja,a ona na to... ALEZ...
    • każda gwiazda teraz takie nosi ,do wszystkiego ,czy pasuje czy nie... ostatnio sie naoglądałam zdjęć z jakiejś polskiej gali i cholera każda miała rajstopy bardzo ciemne (zazwyczaj czarne) ,i tylko w jednym przypadku jak na mój gust pasowało! np tutaj... do tak delikatnej sukienki takie rajstopy ,wg mnie kompletnie bez sesnu! a to teraz taki hicior!!! www.kaprysy.pl/2438/robi-wrazenie/
    • Kompletnie nie mam pojęcia co kupić na prezent urodzinowy dla kuzynki, która za pare dni kończy właśnie 2 latka. Czym bawią się dzieciaczki w tym wieku ? Proszę Was drogie mamy o jakieś rady - z góry baaardzo dziękuję.
    • Zainspirowana watkiem o prezentach ślubnych rzucam hasło prezenty komunijne. Czasy gdzie zegarek i rower składak były szczytem marzeń odeszły dawno w niepamięć. Co dziś dostają dzieci na komunię a co Wy dostałyście takiego co Wam się wryło w pamięć??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się