hyundai

(6 wyników)
  • Witam. Potrzebuję fotelika w przedziale 15-36kg. Szczerze mówiąc jakąś opcję ekonomiczną ;-) Synek ma 4,5 roku. Waży 19 kg, ma ok 110 cm wzrostu. Samochód - Hyundai Santa Fe I, nie wiem czy ma isofix. Czy jest jakaś możliwość, żeby fotelik pasował do Opla Astry II kombi? Dziękuję za poradę.
  • Witam, jak większość użytkowników tego forum poszukuję fotelika dla mojego 3,5 letniego synka, głównie do użytkowania w Hyundai'u ix20. Interesują mnie foteliki z isofixem, dobrą ochroną boczną, ale też "rosnące" z dzieckiem. Mamy kilka typów: concord transformer, romer kidfix, kiddy cruiser fix i ew. maxi cosi ferofix. Kiddy jeszcze nie znaleźliśmy do przymiarki (Warszawa). Który polecacie?
  • Witam prawie jestem zdecydowana na Maxi Cosi Rodi AP, ale ... Mamy Peugeota 307, jako drugi Hyundai Getz. Powinien pasować do obydwóch. Nasz synek ma 3,5 jest dość wysoki, ani szczupły, ani otyły, ot taki "nabity". Jaki fotelik byłby najlepszy? Nie mamy obecnie możliwości "przymierzenia" go, ponieważ choruje, a szykuje nam się wyjazd i chcę kupić nowy fotelik. Generalnie dużo jeździmy w trasy, do tej pory jeżdził w Concord lift, ale nie był w stanie w nim zasnąć, a czasami przejeżdzamy w...
  • na chwilę obecną mamy 2 atosy i pojeździmy nimi jeszcze z dobry rok zanim zmienimy na większe auto. Narazie potrzebne nam są dwa samochody, małe i tanie więc opcja zmień auto nie wchodzi w grę ;) Powoli przymierzamy się do zakupu nowego fotelika 9-25 i najbardziej interesują mnie te dwa modele: BeSafe Izi Combi lub Maxi Cosi Mobi. I teraz pytanie czy one wogóle zmieszczą mi się do tego auta? jeśli tak to jak z miejscem dla pasażera? Zmieści się wogóle z przodu? Da radę maxi cosi rozłożyć do d...
  • Witam, Bardzo proszę o poradę. Muszę niedługo nabyć nowy fotelik. Starsza córka jeździ obecnie w MC Priori, ma 3 lata i 14 kg wagi. Wzrostowo też należy raczej do tych mniejszych dzieci. niestety druga roczna jest raczej większa i już niedługo fotelik 0-13 będzie dla niej za mały. Jaki w takim razie najelpiej byłoby kupić fotelik dla 3-latka? Jeszcze proszę o radę które z fotelików 15-36 cenowo przystępne są najlepsze i czy 3-latek ważący 16 kg moze już jeździć w takim foteliku?
  • Chciałam prosić o pomoc w wyborze fotelika dla dziewczynki 8,5kg wagi,tyłem do kierunku jazdy. Prosze o propozycje fotelików tyłem do kierunku jazdy 0-18 i 9-18. Kóre fotelik można mątować i tyłem i przodem do kierunku jazdy. A który wybrać ewentualnie przodem do kierunku jazdy 9-18,żeby pasował do tego samochodu. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się