Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      idea

idea

(7 wyników)
    • "W Warszawie, Krakowie, we Wrocławiu, w Bytomiu i Gdyni przejdą w Święto Niepodległości pochody nacjonalistów i neofaszystów. Marsze poparli profesorowie, posłowie i dziennikarze, m.in. Jan Pospieszalski: - Uważam, że jeśli grupa młodych ludzi decyduje się organizować i krzewić ideę niepodległej Polski, to jest to coś wspaniałego i warto to poprzeć. " Grupa młodych ludzi. Kwiat młodzieży normalnie. Duma narodu. :P
    • Niedobrze mi sie robi jak czytam watek Lily-Evans. Gdyby sie teraz powtorzyl 1939 rok, to e-matki radosnie wspolpracowalyby z okupantem. W koncu taka III Rzesza zapewniala bezpieczenstwo obywatelom, nie?
    • Znalazłam w necie książke telefoniczną abonentów plusa. A wiecie moze czy są podobne w erze i idei- orange? Jezeli tak to gdzie?
    • naszej klasy?Bylam tam zapisana przez krotki okres czasu, znalazlam kilkanascie osob, z ktorymi bylam bardzo blisko kiedys(np. wspolne mieszkanie), bylam zachwycona. Wymienilysmy zdjecia wlasne, dzieci i mezow, zamienilysmy po kilkanascie zdan i stop.Tyle.Cisza.Kazdy ma swoje zycie.OK I stop anonimowoscsci.A ja nienawidze byc "publiczna".I sie wypisalam. O wielu osobach poczytalam sobie, gdzie mieszkaja, co robia/robili, poogladalam zdjecia.OK.Te osoby juz nie sa anonimowe.Ujawniaja si...
    • Dziewczyny! Czy macie jakies sposoby na zmniejszenie rozstepow? Zrobily mi sie okropne na biuscie (juz po porodzie) i chetnie cos bym z nimi zrobila. Prosze o rady.
    • czy ja taka tępa jestem.chcę posyłać sms z netu.wiem ze to możliwe.natomiast nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrac. znalazłąm jakąś bramkę z której niby można słać,założyłam konto zalogowałam sie,próbuję i nie wychodzi:( czy te bramki sa darmowe czy trzeba płacić .co robię nie tak??? może znajdzie sie ekspert /ka co mi pomoże
    • WITAM! CZY KTÓRAŚ Z WAS ODSTAWIAŁA OD PIERSI 15-MIESIĘCZNE DZIECKO?JEŚLI TAK TO DORADZCIE JAK TO ZROBIĆ.DODAM ŻE MOJA MALUTKA NIE SSIE SMOCZKA, ANI NIE UMIE PIĆ Z BUTELKI.O KASZKACH I MIESZANKACH NIE MA MOWY.POPROSTU ICH NIE LUBI. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WPISY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się