mimi29 21.05.03, 17:30 Dziewczyny! Czy macie jakies sposoby na zmniejszenie rozstepow? Zrobily mi sie okropne na biuscie (juz po porodzie) i chetnie cos bym z nimi zrobila. Prosze o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula11 Re: rozstępy 21.05.03, 18:52 Znam dwa środki: -krem różowy do biustu IDEA 25, stosuję go od tygodnia i już jest poprawa ( mogą go stosować mamy karmiące) - krem apteczny CEPAN, czytałam że spłyca rozstępy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynad29 Re: rozstępy 21.05.03, 21:49 A czy ten krem IDEA 25 tylko wybiela rozstępy, czy spłyca (albo usuwa?) te już wybielone? Napisz jak działa i ile kosztuje. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
g_kasia Re: rozstępy 21.05.03, 20:57 Wiesz, ja także miałam okropne rozstępy po porodzie, do tego moje piersi wyglądały ja puste, obwisłe worki... brrr Postanowiłam je ujędrnić i kupiłam Bust - Bost z Oriflamu - to taka emulsja ujędrniająca. Zaczęłam go używać i nie dość, że piersi ładnie się podniosły (nieznacznie, ale wyglądają o niebo lepiej) to jeszcze znikają rozstępy )) Został mi jeszcze jeden, który był bardzo głęboki i bardzo fioletowy. Teraz jest już liliowy i troszkę mniejszy Produkt, jak dla mnie, nie jest tani, ale nie żałuję żadnej złotówki wydanej na ten żel, zwłaszcza kiedy widzę jak moje piersi zaczynają przypominać piersi a nie worki z fioletowymi szramami Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
urszk Re: rozstępy 22.05.03, 21:33 A ja polecam produkty Musteli (do stosowania w ciąży i u matek karmiących) na rozstępy i do poprawy skóry na piersiach. Zaczęłam stosować dopiero po porodzie i mam na piersiach naprawdę cieniutkie rozstępy, wcześniej (w ciąży) na brzuch stosowałam Vichy i mam takie rozstępy, że palec mozna było włożyć (na takie to już chyba nic nie pomoże). Pozdrówka Ulka Odpowiedz Link Zgłoś