im

(7 wyników)
  • LUDZIE STRZEŻCIE SIĘ PISANIA ARTYKUŁÓW NA ZLECENIE DLA OSÓB, KTÓRE NAWET SWOICH DANYCH NIE PODAJĄ. OSZUŚCI - PISZESZ ILE SIĘ DA, PO KILKA GODZIN DZIENNIE, A POTEM ŚMIEJĄ SIĘ Z CIEBIE. JAK TYLKO DOSTANIE CAŁĄ SERIĘ ARTYKUŁÓ, KTÓRE IM KTOŚ ZLECIŁ, TO WTEDY KONIEC. ZERO ODZEWU, ZERO KONTAKTU, ZERO KASY. PODAJĘ PRZYKŁAD: PISAŁAM DLA "V GŁĘBOKOŚCI" NA E-MAIL: betterware.biz@gmail.com. CHYBA KOBIETA (CHYBA :)) PIĘKNA GADKA PODCZAS PISANIA, ODPOWIEDŹ NA MOJEGO MAILA PRZYCHODZIŁA PO KILKU MINUTACH. J...
  • Moi drodzy.Jakiś czas temu zamieściłem tu post i zainteresowania nie było, a szkoda, bo już teraz moglibyście zarabiać niezłe pieniądze.Później napisałem drugi post i chyba po jego przeczytaniu niektórzy zainteresowali się tym pierwszym.Niestety już tego nie mogłem ponownie zaoferować.Nie zwracacie uwagi na to co przynosi zyski, wolicie klikać w te reklamy, i szukać poleconych do wypełniania ankiet licząc na to że zarobicie za ich wprowadzenie, bo ankiet jak na lekarstwo i zarob...
  • Masz już dosć klikania i chcesz zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie? Ja już znalazłam sposób! Poprowadze Cię przez rejestracje małego programiku który będzie u Ciebie widoczny w formia małego okienka na dole strony. Zarabianie polega na tym że za każdym razem gdy masz włączony komputer i programik zarabiasz punkty które na początek każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki. Krok 1 skopiuj poniższy link i wklej w drugą kartę tak żeby niezamknąć tej wiadomosci zebym mogła Ci dal...
  • Witam chciałbym wam zaproponować program 20dollars2surf, w tym programie zarabiamy na tym że instalujemy sobie malutki baner reklamowy, na którym wyświetlają się reklamy a my dostajemy punty za każdą minutę gdy baner jest włączony, na koniec miesiąca punkty są zamieniane na pieniądze w dolarach, jest to najlepszy program surfbar na świecie, w tym programie zarabia ponad 200 tys ludzi, tak 200 tys., program wypłacił już 464 203 tys dolarow , nie musisz siedzieć na komputerze by zarabiać wystar...
  • Witam, pracuję jakiś czas w nowym programie partnerskim w dodatku na co miesięcznej subskrypcji, w ten sposób buduję sobie dochód pasywny. Program jest nowy w Polsce dlatego jest "pole do popisu", a na zachodzie ludzie już zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie w przeliczeniu na złotówki, ja mam na razie 33 osoby co daje mi ok 2300zł miesięcznie, a za granicą mają ponad 70 osób to już w ogóle głowa boli, na początku w uczestnictwo programu wpłaciłem 25$ (jest to najtańszy pakiet produkt...
  • Witaj Masz już dosć klikania i chcesz zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie? Ja już znalazłam sposób! Poprowadze Cię przez rejestracje małego programiku który będzie u Ciebie widoczny w formia małego okienka na dole strony. Zarabianie polega na tym że za każdym razem gdy masz włączony komputer i programik zarabiasz punkty które na początek każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki. Krok 1 skopiuj poniższy link i wklej w drugą kartę tak żeby niezamknąć tej wiadomosci zebym mogła ...
  • Serwis 20Dollars2Surf rozpoczął działalność 2 maja 2009 roku. Zarabianie polega na włączeniu specjalnego programu udostępnionego przez firmę (zwanego dalej surfbarem) i oglądaniu serii wyświetlanych w nim reklam. Reklamy te, są wyświetlane w formie klasycznych bannerów na pasku reklamowym. W odróżnieniu do innych surfbarów, program ten nie wymaga wpisywania kodów sprawdzających naszą obecność przy komputerze. CHCESZ DOŁĄCZYĆ TO POSTĘPUJ WEDŁUG ZASAD Krok 1 Wejdź w link pl.20dol...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się