im

(538 wyników)
  • prosze napiszcie co o nich wiecie moze ktos wyjezdzal za ich posrednictwem
  • Czy wyjazd z firmą Go Ekstra na plantacje jest bezpieczny teraz kiedy jesteśmy w UE. Czy można pracować dwa miesiące bez pozwolenia na prace w Słowenii?
  • Czy ktoś wie coś na temat firmy ITC z Krakowa?
  • Na swojej stronie oferują niezka prace za niezłe $$$ (np: od 6000 PLN miesięcznie) w Anglii??? Skorzystał ktoś z ich usług???
  • Wysłałem do nich CV i dostałem ofertę pracy. Jeśli ktoś z Was coś o nich wie proszę o kontakt. ash-27@o2.pl
  • MOŻE MOJE PYTANIE WYDA SIĘ NAIWNE,ale byc moze potrzebuję choćby tylko waszych opinii,dostałam propozycję pracy jako au-pair i jadę w styczniu,mam w planie jak najszybciej "ściągnąć" tam nażeczonego.nie ukrywam ze sama długo tam nie wytrzymam.Planuję mu znależć pracę i dopiero wtedy zaprosić.jednakże nie wiem czy angielscy pracodawcy tak chętnie ztrudnią kogos kogo na oczy nie widzieli(branża na początek obojętnie jaka)?obawiam się ze taki plan moze nie wypalić:(co o tym myslicie...
  • Witam. Mam problem, dlatego prosze o podpowiedzi. Czy jesli wysylacie aplikacje o porace mailem, to dbacie o format. Sa na ten temat rozne opinie. Co jest preferowane- doc czy pdf? Czy mam takze zeskanowac swiadectwa- i w jakim formacie wyslac(ja wybralbym jpg) Prosze o pomoc
  • Jak to jest???najpierw egzamni z angielskiego.Czy ktos wie czy jest on trudny??a potem co pokolei jak sie go przejdzie??i wogole czy mozna sie dogadac,jesli angielski jest na średnim poziomie????prosze odpisujcie
  • Witam, już wkróce mój pierwszy lot samolotem i mam pytanie odnośnie bagaża podręcznego, na stronie lini podają że musi mieć wymiary 55x40x20 a czy te schowki żeczywiście są dopasowane do max takiego rozmiaru, czy jeśli będzie tam z każdej strony troszkę większy czy będzie problem z umieszczeniem, czy zwracają na to uwagę. Pozdrawiam! I proszę o wyjaśnienie mi jak to jest w rzeczywistości.
  • Prosze o inormacje na temat tej pracy,czy ktos tam był jak to wygląda na miejscu,jakie są warunki mieszkaniowe,czy płaca w terminie,itp
  • W USA bardzo czesto uzywa sie pojec "mean", rozumiane jako "arithmetic mean" albo bardziej popularnie "average"(srednia) oraz "median" (mediana). W polskiej szkole w latach 70-tych i 80-tych prawie nie spotkalem sie z tym rozroznieniem. Byloby dobrze aby piszac artykuly na tematy statystyczne edukowac czytelnika co jest co.
  • Witam! Przymierzam sie do wyjazdu do Irlandii Płn. do pracy poprzez firme Grafton (www.grafton.pl). Czy miał ktoś doświadczenia z tą firmą rekrutacyjną? Proszę o opis. Dzięki.
  • Czy da się przeżyć żarcie i noclegi itp.? O czym warto pamiętać? Leci tam ktoś na początku maja? A może ktoś z Was już był|?
  • Od paru dni mam znajomych w anglii i dolaczam do nich za dwa tygodnie. Praca jest,ale maja problem, bo wszyscy pytaja ich o National insurance number - jak go zdobyć? Podobno job centre powinny im pomoc,ale narazie to nie pomagaja i chlopaki wpadaja w depreche - ktos mial juz takie doswiadczenia ???? Pozdrawiam
  • Otrzymalem zaproszenie na rozmowe z angielska firma BUPA.Bedzie to raca w charakterze opiekuna.Czy ktos wyjechal z ta firma lub ma jakies informacje kto to jest
  • jak w temacie. jeśli ktoś "załapał " pracę przez tą firmę proszę o opinię.
  • pośredniczą w załatwianiu pracy w Holandii
  • Pracownicy oszukani w bezczelny sposób przez Belgijską firmę EZHC bvba mieszczącą się w Hulshout w Belgi, reprezentowaną przez Harry Bruynseels proszę o pisanie postów i kontakt ! Uwaga na tą firmę, ogłasza się na infopraca.pl pod nazwą "iliano" lub "ilian" jest to imię syna właścicieli, a nie nazwa firmy, właścicielka Polka. Opmerking ondernemende EZHC Hulshout De fraudeurs mensen in dienst en niet betalen wat het contract voor slechts een dog's-vlees !!!!
  • pracowal lub zna jakies szczegoły dotyczace tej pracy. To jest praca w Niemczech przy warzywach, dostalem niedawno zaproszenie i chcialbym sie czegos dowiedziec. Pozdrawiam!
  • Witam,może ktoś zna firmę PHU CZARNY z Strzelce,może ktoś wyjeżdzał przez tą firmę,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się