Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      informacje

informacje

(151 wyników)
    • Hejka, wczoraj przyszło skierowanie z NFZ do sanatorium Cegielski w Dąbkach w terminie 21.02-14.03 w związku z tym chciałabym się dowiedzieć od osób, które były w "tego typu terminach" (mam na myśli jesień-zima): -jak wyglądał Wasz dzień, czy były posa sezonem organizowano jakieś wycieczki, atrakcje (czy Wy i Wasze nie nudziłyście się) - w jakim obuwiu chodzi sie po ośrodku - w kapciach, klapkach? - jakie zabiegi są do wyboru dla opiekuna? - czy jest pralnia, możliwość wypożyczenia ż...
    • Witam, Byłam dziś w szpitalu brudnowskim, niestety nie mogłam obejrzeć oddziału, ponieważ było oblężenie porodówek. Chciałabym podzielić się informacjami, jakie uzyskałam, a więc : Sale jednoosobowe poporodowe są bezpłatne, Znieczulenie zewnątrzoponowe również jest bezpłatne.
    • Mam zamiar rodzić w szpitalu bródnowskim, co prawda mam jeszcze troszkę czasu, ale chcicłabym uzyskać troszke informacji nt warunków, personelu, za co trzeba płacić.
    • Witam, Czy ktoras z Was rodzila ostatnio w Medurowiczu w Lodzi? Jesli tak prosze o jakies informacje. Jak jest? Jakie sa polozne? Jaka opieka. Znalazlam kilka wczesniejszych watkow, ale sa sporo starsze, jedyny nowy byl na temat opieki poporodowej. Chcialabym wiedziec jak wyglad sprawa porodu, naciecia, jaki jest stosunek personelu do pacjentek, jak jest z odwiedzinami? Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam
    • Cztery lata temu urodziłam córkę. Mam grupę krwi ARh-, a mąż ARh+. W ciązy nie było żadnych problemów. po porodzie nie przypominam sobie aby podano mi immunoglobulinę anty D, sprawdzałam na wypisie ze szpitala-też nic nie ma. Nie wiem jaką córka ma grupę krwi. Teraz dowiedziałm się, że jestem w drugiej ciąży i boję się o konflikt serologiczny. Czy mogę prosić szpital, żeby sprawdził w mojej karcie pobytu szpitalnego z 2003 roku, czy podano mi taką immunoglobulinę i czy sszpital poda mi ...
    • Poszukuję namiarów na dobrą położną w szpitalu na Inflanckiej. Jeśli któraś z Was tam rodziła i może kogoś polecić, to bardzo mi na tym zależy. Mam rodzić za trzy tygodnie, mój szpital jest w remoncie i zdecydowałam się rodzić na Inflanckiej. Jakbyście miały jakieś informacje na temat lekarzy oraz możliwości zzo na życzenie to również proszę o informacje. Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkie internautki, Stokrotka
    • Witajcie ja przy wyborze szpitala kieruje sie głownie mozliwoscia znieczulenia zoo o Policach juz troszke słyszalam ale o Wojskowym prawie nic a podobno daja tam znieczulenie za 350 zł .Prosze mamy ktore tam rodzily o informacje na temat tego szpitala jaki jest tam personel, jaka porodówka i jak jest na sali poporodowej i ile płaci sie za porod rodzinny .Bede wdzieczna rowniez za informacje w jakich dniach i godzinach mozna zwiedzic tamtejsza porodowke i uzyskac niezbedne informac...
    • jesli ktos mial informacje o nieprzyjeciu do szpitala to prosze sie wpisac, i z jakim rozwarciem odsylaja a z jakim musza przyjac na 100%
    • Proszę o informacje na temat szpitala im.Orłowskiego na ul. Czerniakowskiej i ewentualnie informacje na temat p. doc Dmoch
    • Prowadze ciążę u lekarza z MSWIA w Krakowie przy ul. Galla. Bardzo zalezy mi na aktuaalnych opiniach kobiet które tam rodziły w niedoległym czasie oraz kobiet które wybrały ten szpital (co Was przekonało) a takze kobiet które go nie wybrały (co was odrzuciło?) Dla mnie plusem jest: - mozliwość wzięcia ZZO - podobno jest w miarę dostepny anestezjolog i nawet mozna za takie znieczulenie zapłacić i sie dostanie- CZY TO PRAWDA? jak jest z faktyczną dostepnością tej formy znieczulenia w t...
    • Jestem w 19 tygodniu ciąży. Od jakiegoś czasu zaczełam zastanawiać sie nad miejscem porodu wybrałam klinike Ujastek i zaczełam chodzić do dr Leszka Juszczyka, w związku z tym porzebuje opini o tym szpitalu i o tym lekarzu. Czeka z niecierpliwością na wasze opinie. Dziekuję!!!
    • Witam, Czy któras z Was rodziła w szpitalu na Wrzesinku w Pruszkowie??? Zastanawiam się, czy nei wybrac tego szpitala, bo złyszałam, że jest wyremontowany i podobno bardzo miła opieka. Czy ktoś mógłby to potwierdzić albo zaprzeczyć?? Dzięki
    • Jestem pażdziernikową mamą po raz pierwszy w życiu. Proszę , powiedzcie, jakie macie doświadczenia z kliniką w Katowicach Ligocie? Czy warto tam rodzić (chcę rodzić razem z mężem, ale mam z góry zalecone cesarskie cięcie), czy personel jest miły i otwarty? Napiszcie!!! Dziekuję.
    • dziewczyny jak sytuacja w tym szpitalu?? czy duzo rodzących? nei ma problemu z przyjęciem do porodu? moze któras z dziewczyn tam ostatnio rodzila??
    • Jestem obecnie w 31 tygodniu ciąży, więc termin porodu coraz bliżej. Chciałabym rodzić w klinice Św. Rodziny w Poznaniu. Dlatego proszę Was o wszelkie informacje nt. tego szpitala, np. lekarze, położne, opłaty (oficjalne i nieoficjalne), co z pozycją przy porodzie, poród rodzinny, co zabrać ze sobą do szpitala, czy można mieć własną koszulę podczas porodu itd. A przy okazji - może ktoś słyszał coś o dr M. Sosnowskiej z tego szpitala? Pozdrawiam przyszłe i obecne mamy, Sylwia
    • Po prosze o wszelkie opinie i informacje na temat porodu w szpitalu Raszei w Poznaniu. Przede wszytskim o cene znieczulenia ZZo czy sa jakies wskazania do niego za darmo cena porodow rodzinnych itd dziekuje z gory:)
    • Dziewczyny, prosze o informacje jak wyglada cesaraka (planowana) na Raciborskiej? Po jakim czasie dzidzius jest z Wami? Bede wdzieczna za informacje!
    • Czy macie najświeższe informacje o bieżących lub planowanych remontach na porodówkach w stolicy? Słyszałam, że niebawem mają zamykać IMiD, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Mam termin na 7 sierpnia. Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam :-)
    • witam! w wyszukiwarce szukalam info o tychach ale sa tam watki sprzed kilku lat np z 2003-2006roku a mnieinteresuje stan faktyczny na teraz!na rok np ten 2008.w zwiazku z tym pytanie do mam ktore rodzily w tychach-jak teraz jest naporodowce i na noworodkach?jaka pieka poloznych a jaka pielegniarek na oddziale noworodkow.jak jest przy podrodzie,czy mozna rodzic w jakiejkolwiek pozycji,czy jest zzo na zyczenie,jak wyglada opieka podczas porodu,jakie sa polozne,czy pozniej pomag...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna