informacje

(143 wyniki)
  • Witam Poszukuje portali zawierających przydatne informacje na temat wypoczynku w Chorwacji. Co możecie mi polecić ??
  • Od 11.07 do 18.07 z grupą przyjaciół będziemy wypoczywać i opalać się na plażach Slatiny.W ubiegłym roku byliśmy w Rabac gdzie następnie na tydzień się udamy /służę informacją na temat pobyru w Rabac/.Proszę o informacje na temat Slatiny a w szczególności plaż, które są w okolicy; dostępu do morza? dojazdu? żwirowa? kamienie? płyty betonowe? i szeroko pojętej okolicy /zamierzamy trochę zwiedzać/ Szczególnie zależy ni na informacjach dotyczących "plażowania" Pozdrawiam wszystk...
  • Pobyt w Tucepi (Makarska Riviera) udany! Ceny: Prima Diesel Ptuj 1,059e/1l Winietka Czechy 1 mies. 60zł + 6zł informacja:) Winietka Austria 10 dni x 2 82zł + 6zł informacja:) Autostrada Zagreb-Sestanovac 171 HRK Parking Dubrovnik 2,5h 18 HRK INA Diesel Makarska 6,92HRK/l Konzum Makarska: Vino Plavac 0,7l 38,99 HRK Ciasteczka kruche 800g 14,99 HRK Pivo Karlovacko 0,5l 8,49 HRK Płyn do mycia naczyń 0,5l 4,99 HRK Mleko 2,5% 0,5l 5,99 HRK Bagietka 650g ...
  • Wybieram się do Słowenii i proszę tych, którzy tam byli o kilka przydatnych dla mnie informacji: - czy można bez problemu wypłacać pieniądze z bankomatów i płacić kartą debetową? - czy jest opcja wymiany złotówek w kantorach lub bankach - jakie są ceny wstępu na płatne plaże? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
  • Myślę że jest to najodpowiedniejsze forum, w którym moglibyście mi pomóc. Mianowicie szukam wszelakich informacji na temat chorwackiego: -szkolnictwa -gwiazdy muzyki współczesnej -gwiazdy sportu -charakterystycznego ubioru -potraw narodowych -zwyczajów i ciekawostek -znanych i zwiedzanych miejsc w kraju Tych informacji szukam by zrobić dodatkową prace z WOSu, więc jeżeli ktoś mógłby coś powiedzieć lub odesłać do konkretnej stronki gdzie bym znalazł ciekawe inforkmacje to będ...
  • Wróciłem właśnie z Chorwacji i chciałbym się podzielić kilkoma spostrzeżeniami na gorąco. Przeglądałem to forum kilkukrotnie przed wyjazdem ale niestety nie znalazłem szukanych informacji. Chorwacja w pigułce: Jechałem z Radomia przez Chyżne i Budapeszt z noclegiem nad Balatonem – 2 auta, zestaw 2+2 oraz 2+1 /nad Balatonem szukaliśmy noclegu na miejscu – zapłaciliśmy 90 Euro za 7 osób/. Winieta na Słowację kupiona jeszcze po polskiej stronie za 25 zł /na 7 dni/, na Węgr...
  • Myślę że jest to najodpowiedniejsze forum, w którym moglibyście mi pomóc. Mianowicie szukam wszelakich informacji na temat chorwackiego: -szkolnictwa -gwiazdy muzyki współczesnej -gwiazdy sportu -charakterystycznego ubioru -potraw narodowych -zwyczajów i ciekawostek -znanych i zwiedzanych miejsc w kraju Tych informacji szukam by zrobić dodatkową prace z WOSu, więc jeżeli ktoś mógłby coś powiedzieć lub odesłać do konkretnej stronki gdzie bym znalazł ciekawe inforkmacje to będ...
  • Hej, spędziłem kilka dni w Bośni i Hercegowinie (Sarajewo, Mostar, Medjugorje, Pocitel, Blagaj) w drodze nad Adriatyk. Trasa: Kraków, Budapeszt, Slawonia (Vukovar, Vinkovci - nocleg), już w Bośni na Tuzlę, potem Sarajewo, Mostar (i okolice), a stamtąd zjazd z głownej trasy i najkrótszą drogą w kierunku Makarskiej. Jeśli ktoś się wybiera, służę informacjami. K
  • Witam! Czy ktoś może nam poradzić, jak możemy dojechać z woj lubuskiego do Chrowacji? Planujemy podróż autem, pod koniec lipca, i mamy zamiar zabrać ze soba namioty. Była by to nasz pierwsza podróż do tego kraju, więc chcielibyśmy się dowiedzieć od doświadczonych podrózników: 1. gdzie najlepiej pod namiot? szukamy jakiejś ładnej miejscowości, gdzie troche odpoczniemy, lecz równiez sie zabawimy... i będzie piekna plaża. 2. czy drogo wychodza opłaty za autostrady? 3. ile mniej w...
  • Znalazłam to na jakimś forum. Może ktoś pomoże: Wybieram sie za kilka dni między innymi na Chorwację. Niemogę zdobyć kompletnie żadnch informacji na temat tej najwyższej górki tego kraju. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • czesc wybieram sie pod koniec lipca na wyspe Hvar do hotelu Bodul-jezeli ktos byl prosze o informacje o hotelu jakie warunki i w ogóle czy waro? dziekuje
  • Wybieramy się wraz z mężem i dwójką dzieci na camping park umag z vacansoleil.Ktoś może korzystał z ich oferty?czy namioty vacansoleil są daleko od basenów i moża?czy w pobliżu jest jakiś market czy lepiej zabrać jedzenie z polski?Dodam że na Chorwacje jedziemy pierwszy raz więc jesteśmy zieloni w tym temacie.
  • W Przyszłym roku wybieramy się do Chorwacji i słyszałam że można tam znaleźc kwatery w przepięknych zatoczkach praktycznie na plaży.Proszę i informacje o takich miejscach jeśli ktoś był.
  • Pod koniec sierpnia wybieramy się z przyjaciółmi do Chorwacji. Ustalilismy że bedzie to Istrii. Proszę o wszytkie pomocne informacje co do tego miejsca. Tzn jak tam najszybciej dojechać, z Poznania... który camping polecacie ( cichy, z drewkami na hamak, czysty) co warto zobaczyć, zabrać itd. Z Góry bardzo wszystkim dziękuje za pomoc:):):)
  • przeszukałam forum, info o Splicie jak na lekarstwo... czy mógłby ktoś coś opowiedzieć? jakieś zdjęcia? ceny? jak ogólnie wrażania??
  • Witam, poszukuje informacji nt. opłat drogowych za przejazd ze Szczecina do Chorwacji przez Niemcy, Austrię, Słowenię. Powrót przez Słowenię, Włochy, Austria, Niemcy. Autokar dwuosiowy z 54 miejscami siedzącymi. Oczywiście chodzi mi z jakim rzędem wielkości opłat muszę się liczyć
  • witam wszytskich forumowiczów. wybieram sie po raz pierwszy z rodziną kempingiem na południe -do chorwacji.przeglądając forum można znaleźć odrobinę informacji -ale bardzo cząstkowej. np. na pytanie o kemping w okolicy takiej a takiej uzyskujemy odpowiedź ,że jest ich pełno. Mam prośbę : polećcie kempingi na których byliście odpowiednie dla rodziny z dziećmi - czyste , w miarę spokojne , w miarę tanie pozdrawiam rafaldz
  • Jak w temacie. Bylismy niedaleko Puli, od 29 kwietnia, pełny tydzień. Chorwacja jest super!
  • Czy ktoś może polecic mi jakieś fajne campy w Chorwacji-niedrogie i blisko do "nadmorskich" rozrywek???????????
  • wybieram sie na Korcule, piszcie co wiecie interesuja mnie przede wszystim ceny, jedzenie dokładniej ryby i owoce morza, czy sa i ile kosztuja, miejsca warte zobaczenia, plaże...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się