Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      informacje

informacje

(251 wyników)
    • Witam, jestem nowa na tym forum, ale proszę o wszelkie informację nt BJM Development. Czy ktoś może już kupił od nich jakiś dom? Jakie macie w tej materii doświadczenia: raczej pozytywne czy negatywne. Za info z góry dziękuję.
    • Podpisałem umowę rezerwacyjną z developerem Europol na zakup mieszkania na Osiedlu przy Promenadzie (Anińska, Praga Pd). Problem z tym, że jest to developer zupełnie nieznany. Ich jedyną dotychczasową inwestycją było zbudowanie domu na 50 mieszkań na ulicy Osowskiej 41. Wiem, że nie była to budowa przeprowadzona dobrze. Czy ktoś mógłby udzielić mi jakichkolwiek informacji na temat tej firmy, podzielić się własnymi doświadczeniami? Szczególnie cenne byłby dla mnie opinie osób, k...
    • Witam. Poszukuje informacji o firmie ZBUD, która buduje w Rembertowie. Ma na koncie 4 budynki, buduje następny, a ja zastanawiam sie nad kupnem mieszkania u nich. Słyszałam ze bardzo opozniaja sie z terminami,i proponują nie najlepsza - czy to prawda? Czy ktos cos wie na ich temat? Z góry dzieki :)
    • Bardzo proszę o jakies informacje na temat firmy KLINKIER BUD. Poszukuje osób, które podpisały umowę z tą firmą na osiedle Bema Nadarzyńska oraz osób którym ta firma jako podwykonawca budowała mieszkania. Z góry dziękuje MONA
    • Witam, Chciałabym prosic o pomoc w uzyskaniu informacji o firmie KANDRO - 2. Pozdrawiam
    • Kilka slow na temat wiarygodnosci doradcow finansowych, ich analiz i opinii: W dniu wczorajszym odwiedzilem jedno z biur OP w celu uzyskania informacji nt. najkorzystniejszych lokat na rynku bankowym (aby zaoszczedzic sobie fatygi i ogladania reklam bankow w TV). Dosc szybko uzsykalem zapewnienie, ze tylko do Noble Bank warto wplacac pieniadze. Nigdzie indziej. Gdy zasugerowalem, ze przeciez takie same albo nieco lepsze warunki oferuje np. VW Bank czy chocby Toyota Bank ...
    • Szukam informacji (plany, metraze, ceny, wizualizacja) na temat rozpoczynanej wlasnie inwestycji Marvipolu - Villa Cavaletti. Dzwonilem do biura ale tylko zapraszaja na osobiste spotkanie a na ich stronie internetowej nic nie ma. Pomozcie bo do W-wy mam kilka tysiecy kilometrow a ceny podobno takie ze moge sobie pozwolic.
    • Witajcie, od jakiegoś czasu rozglądamy się z mężem za mieszkaniem. Rozważaliśmy rynek wtórny i pierwotny, dzielnice przeróżne. Obejrzeliśmy kilkadziesiąt mieszkań. I chyba w końcu znaleźliśmy... Wybór padł na Ostoję Wilanów. Deweloper Fadesa Polnord. Zarezerwowaliśmy mieszkanie w etapie 6. Zanim jednak podejmiemy ostateczną decyzję i podpiszemy umowę, chciałabym zapytać was, drodzy forumowicze, jakie są wasze doświadczenia z tym deweloperem? Co o nim wiecie? Może ktoś z was mieszk...
    • www.bankier.pl/wiadomosc/Dom-Development-mial-12-24-mln-zl-straty-netto-w-I-kw-2011-r-2330954.html Co o tym sądzicie?
    • o konkretnych transakcjach? Bo jesli chodzi o wywoławcze to już średnio 8,5tys a nawet i 9. Znalazłam nawet 2 oferty jedną za ponad 10 drugą za ponad 11tys i to na str niby poreządnej agencji Drągowski!!! Fakt ze w opisie było, ze luksusowo wykończone. ALe chodzi o to za ile średnio można kupić. Znajomi podobno sprzedali w kwietniu za 7,5tys. Nie wiem na ile są to wiarygodne informaje bo chyba od kwietnia ceny na Białołece nie podskoczyły o 15% jeśli generalnie przychamowały?
    • Oto co czytamy na stronie oferty.net "Po rekordowych zarówno pod względem frekwencji, jak i liczby wystawców jesiennych edycjach Targów Mieszkań nie spoczywamy na laurach" Jeśli te puchy na poprzednich targach były rekordem, to chyba rekordem małej frekwencji a naiwnym życzę jeszcze większego rekordu niskiej frekwencji ... "Mimo krachu na rynkach finansowych i ograniczeniach w udzielaniu kredytów hipotecznych przez banki, nasze najnowsze badania „Polski Rynek Mieszkaniowy 2...
    • Poszukuję informacji o spółdzielni SAM -81 i o inwestycji na Kabatach
    • Prosze o informacje na temat tego developera.Czy ta firma dziala dlugo na rynku? Jak uklada sie z nimi wspolpraca?Czy oprocz domkow i blizniakow wybudowali jakies bloki?Czy dotrzymuja warunkow umowy?
    • Jestem w trakcie zakupu mieszkania na tym osiedlu (rynek wtórny) Jak sie mieszka ? Samoloty, otoczenie... Dziękuje za wszelkie informacje Pozdrawiam
    • Witam. Jestem zainteresowany zakupem nieruchomości w nowej inwestycji tego developera w Ząbkach na Osiedlu Gajowa 2. Jest to stosunkowo młoda firma, ciężko jest więc o jakieś sprawdzone informacje. Czy ktoś z Was miał może styczność z tym developerem? Orientujecie się może czy mieszkańcy osiedla gajowa 1 są zadowoleni ze współpracy z ww firmą ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam
    • Uprzejmię informuję jako klient Wersala Podlaskiego, iż informacje rozsyłane przez nijakiego zakompleksionego durnia o nicku Valdi odnośnie tajemniczych nacisków developera na klientów celem podniesienia cen na mieszkania w trakcie budowy są bezczelnym kłamstwem. Wersal Podlaski jako nieliczny z developerów może poszczycić się umowami bez dodatkowych klauzul mówiących o wzrostach cen. Dodatkowo wszyscy klienci co też jest cenne mają podpisane przedwstępne umowy sprzedaży. S...
    • Proszę wszystkie osoby, które mogą wystawić rzetelną i szczerą opinię firmie Euro City II budującej przy Heroldów na W-wskich Młocinach.
    • Proszę o opinie mieszkańców osiedla JW przy ulicach Husa i Przy Lesie. Jak się tam mieszka, w jakim stanie są budynki (awarie, usterki), kwestie dojazdu do centrum oraz ewentualne uciążliwości związane z otoczeniem (Selgross, oczyszcalnia). Czy nie przewiduja tam likalizacji uciązliwych inwestycji? Dziekuję za informacje
    • szukam informacji na temat firmy Dom Development, w szczegolnosci w swietle planowanej inwestycji przy ul. Jerzewskiego, czy jest ktos kto kupiL tam mieszkanie?
    • Proszę Cię o informację czyw przypadku upadłości developera umowa przedwstępna w formie aktu notarialnego z wpisem roszczeń o ustanowienie odrębnej własności lokalu daje mi jakąś gwarancję otrzymania lokalu lub zwrotu wpłaconych pieniędzy. Czy można jakoś zabezpieczyć swoje wpłaty na wypadek ewentualnej upadłości developera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się