Forum eDziecko eRodzice Mama cud
ZMIEŃ
      intymny

intymny

(10 wyników)
    • Czy stosujecie płyny do higieny intymnej? Jeśli tak, to jakie? Wczoraj właśnie mój gin.powiedział mi, żebym nie stosowała płynów tylko mydła glicerynowego bezzapachowego. Co sądzicie na ten temat?
    • Czesc Zawsze stosowałam mydło teraz mam troszke problemów z tymi "rzeczami" wiec prosze o porade jaki jest płyn dobry? Pozdrawiam Natalia
    • Dziewczyny, 8 miesięcy temu urodziłam drugie dziecko. Pierwszy poród był dosyć skomplikowany (kleszczowy, zapelenie, kilkakrotne szycie) drugi na szczęćie OK. Od jakiegoś czasu myślę o operacji platycznej intymnej części naszego ciała. Przede wszystkim chciałabym "naprawić" to wielokrotne szycie. Czy macie wiedzę w tym temacie, może doświadczenie lub jakiegoś dobrego specjalistę w tej dziedzinie?
    • Czy depilujecie całość, czy robicie jakąś fryzurę, która zasłania ślad po cięciu? A może w ogóle zrezygnować z tego zabiegu mając bliznę w dole brzucha? proszę o podpowiedzi, co zrobić, żeby ładnie pokazać się latem ukochanemu męzczyźnie.
    • Dojrzałam do tego, żeby skroić sobie coś w rodzaju paseczka lub trójkącika włosów. Niestety jedyne co dotychczas robiłam to wygolenie tyle, żeby nie było widać na plaży spod bikini a i tak niespecjalnie byłam zadowolona z efektów. Włosy odrastały szybko, wrastały, swędziały itp. Nie wyobrażam więc sobie jak "wykroić" tych włosów więcej i utrzymać np. przez cały rok ale chciałabym to zrobić dla mojego faceta. Proszę o łopatologiczne rady jak się do tego zabrać, jak często trzeba zab...
    • Chciałam się spytać jak Wy to mamuśki robicie. Przyszła wiosna więc chciałam więcej o siebie zadbać i wczoraj zrobiłam sobie "piękne" bikini. A dziś rano są już czarne kropki ;-( Czy tak ma być? Jak Wy sobie z tym radzicie? Czy golocie się 2 razy dziennie? ;-(((
    • i dla niektórych pewnie głupie :( Ale.. Wybieram się do kosmetyczki i przy okazji chcę zrobić bikini - do tej pory robiłam to sama goleniem ale mam dość. I w związku z niewiedzą pytam jak to wygląda w gabinecie? Majty ściągamy czy nie i co dalej? Tylko plizzzz powtrzymajcie się od głupich żarcików, które pewnie same się nasuwają :DDD
    • Kochane mamy od porodu cierpię na suchośc w pochwie i nie muszę mówić jaki to dyskomfort w czasie sekszenia:). Proszę Was o radę jakich żeli (bo wiem,że są dostępne np. w aptekach)nawilżających używacie, gdzie jeszcze oprócz aptek można je kupić i jaka jest cena. Będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam!
    • chciałabym się zdecydować na intymną depilację woskiem; stąd moje pytania: czy zabieg jest skuteczny? po jakim czasie odrastają włoski? czy jest ich mniej? czy jest szansa, że po kilku zabiegach pozbędę się ich na długo ??? czy zabieg jest bardzo bolesny? a może jest inna skuteczniejsza metoda depilacji intymnej?
    • Chetnie poznam Wasze opinie. ja lubie płyn do demakijazu oczu i płyn do higieny intymnej. Mleczko lawenowe takze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się