intymny

(4 wyniki)
  • Dziewczyny,ostatnio kilka razy spotkalam sie z opinia by nie uzywac plynow do higieny intymnej.Czy ktoras z Was wie dlaczego?No i jesli nie te plyny to co,przeciez nie mydlo?Czekam na Wasze odpowiedzi.Dzieki!
  • Chciałm was sie doradzic co uzywacie do mycia miejsc intymnych ? Słyszałam ze płyny do higieny intymnej wcale nie są takie dobre ?
  • Sabi, czy są jakieś leki homeopatyczne na zwalczanie bakterii? Co chwile z przerwami mi jakieś wychodzą, teraz znowu wczoraj miałam robiony wymaz dopiero za tydzień wyniki więc jeszcze nie wiem co wyhodują ale objawy mam znowu infekcji bakteryjnej. Na dodatek istnieje szansa bardzo mała ale jest że jestem w ciąży więc lekarz nie chciał mi za bardzo nic przepisywać tylko takie globulki natamycyna chyba ale nie jestem pewna. Błagam pomóz już mam dosyć :(
  • no i stalo sie - mam grzybice:( i mnostwo pytan: 1/ wczoraj mialam pregnyl i mam dni plodne - czy w obliczu grzybicy powinnam czynic starania? 2/ objawy (swedzenie, ale nie caly czas - raz silniejsze, raz zero, poza tym zadnych innych) pojawily sie po seksie z mezem. on tez zrobil posiew, ale jeszcze wynikow nie ma. wizyte na sprawdzenie, czy pregnyl zadzialal mam w piatek - czy cos powinnam robic do tego czasu? mam taka masc pimafucort - ona troche lagodzi swedzenie - stosowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się