intymny

(7 wyników)
  • Witam, nie wiem, czy we właściwym miejscu umieszczam swój wpis, ale nie wiem, do jakiej dziedziny zakwalifikować problem. Ale do rzeczy. Synek ma 2 lata, przez 4h dziennie opiekuje się nim niania (60letnia kobieta), potem, po pracy - ja. Od 3 m-cy, odkąd rozpoczęliśmy trening czystości Syn nie pozwala ani wytrzec siusiaka, ani umyć (nie tylko mi, ale tatuś też nie może dokonac tej higieny). Zakrywa rączkami i mów "nienie, nie chcę". Nie wiem, czy to jakiś etap rozwoju u dwulatk...
  • Moja córka ma 4,5 roku. Jakis miesiąc temu odkryła ze dotykanie pewnych częsci na ciele sprawia przyjemność. Kładzie sie na łózku na brzuchu i zjezdza ocierając miejsca intymne. Na początku nie reagowałam, albo próbowałam odwrócic uwagę. Ale w pewnym momencie nie wytrzymałam i powiedziałam ze ma tak nie robic. Efekt jest taki ze zamyka drzwi w pokoju, zastawia je zabawkami zebym nie mogła wejsc i dalej to robi, nawet po kilka razy dziennie. Strasznie mnie to denerwuje, nie moge ca...
  • Mam problem z moim 5letnim kuzynem. Studiuję i widujemy się średnio co dwa tygodnie. Mały bardzo mnie lubi, często się z nim bawię. Od jakiegoś czasu niepokoi mnie jednak jego zachowanie. Podczas zabawy dotyka moich piersi, tyłka, wkłada ręke między nogi, przy tym tuli się jak mały chłopczyk. Nie ma to wydźwięku erotycznego ;) Robi to delikatnie i pieszczotliwie, jakby chciał się po prostu przytulić. Zauważyłam, że robi podobnie swojej 8letniej siostrze. Mały jest bardzo ufny i ot...
  • Córka ma 2 lata i 4 miesiące. Odkąd się urodziła, jest strasznym pieszczochem. Nie szczędzimy Je dotyku i głaskania, codziennie stopy, ręce, głowa, plecy, brzuch - muszą "dostać" swoją porcję :) W międzyczasie zabawy w łaskotki itp. Od jakiegoś czasu (ok 2-3 miesiące) córcia próbuje niejako wymóc na nas, byśmy głaskali Ją także w intymnych miejscach. Wiemy, że córcia wchodzi powoli w wiek, w którym to dzieci interesują się swoimi miejscami intymnymi i że Jej zachowanie jest całkiem natura...
  • proszę o pomoc eksperta. mam dziecko 4,5 letnie. Jakiś miesiąc temu dowiedzieliśmy się od wychowawczyni, że synek rozbiera się w przedszkolu i pokazuje penisa innym dzieciom a na uwagi nie reaguje.Kilka dni pozniej prosil inne dzieci by go dotykały. Rozmawialiśmy z nim na ten temat, ale stan ten trwał ok 2 tygodni. Kiedy wszystkie metody ustalane z wychowawczynią zawiodły zagroziłam, że jeżeli dowiem się o takim zachowaniu dostanie lanie w pupę pasem. poskutkowało do czasu. Dziś ...
  • Moja córka często pokazuje na piersi pań pytając "co?". Robi to z takim szelmowskim uśmiechem i iskierkami w oczach, bo doskonale zna odpowiedź, a całość traktuje jak zabawę. Widzę, ze np. dzisiaj pani w przedszkolu była skrepowana, ale zareagowała mówiąc tylko "no przeciez juz mówiłam". Czy powinnam córce powiedziec, że ludzie mogą nie lubic takich pytań? Nie chcę, zeby myślała, że rozmawianie o piersiach to cos złego, z drugiej strony - widząc skrępowanie pani - myslę, że powinam za...
  • witam,jestem matką 13 letniego chłopaka,ostatnio (wiem że nie powinnam,bo to jego) ale przeglądałam jego komórkę i znalazłam zdjęcia które zrobił sobie onanizując się.zupełnie mnie to zaskoczyło i nie wiem jak zareagować.oczywiście nie sam fakt,bo to ten wiek,ale fakt że robił sobie przy tym zdjęcia!wygląda to jak jakaś sesja w playboyu.czy to normalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się