jastarnia

(53 wyniki)
  • Witam, Wybieram się z 3-letnim dzieckiem (i żoną w 7 m-cu ciąży) do Jastarni na początku czerwca. Czy ktoś z Was gościł w Willi Marand lub hotelu Bliza? O Willi znalazłem jedną (pozytywną) opinię, natomiast o hotelu (mimo ładnej strony internetowej) nie ma zbyt wielu pochlebnych opinii (na holidaycheck.pl). Dlatego chciałbym najlepiej poznać opinię z pierwszej ręki :) Wspominam o dwóch powyższych, bo mają wolne pokoje na początku czerwca. Początkowo, mieliśmy jechać do Chorwacji, ale lek...
  • pytam własnie teraz w sezonie, bo byliśmy w weekend majowy i było super, ale jak to wygląda w sezonie wakacyjnym ? czy parawan przy parawanie ? pytam w kontekście kolejnych wakacji :)
  • Witam Szukam jakiegoś fajnego miejsca w Jastarni, najlepiej z wyżywieniem. Wybieramy się z dzieciakami w lipcu (6latek i 8 miesięczne). Chciałabym żeby pokój nie był mikroskopijny. Dobrze byłoby gdyby było blisko do morza. Ewentualnie miejscowości na pomorzu zachodnim wchodzą w grę. Jeżeli ktoś zna fajne miejsca ale z niepowalającą ceną proszę o informacje :)
  • Czy w Jastarni jest jakiś ogólnodostępny plac zabaw i w jakim rejonie? Czy ktoś się orientuje bo w internecie można spotkać jedynie informacje o tym, że ma powstać... Gdzie można tanio i dobrze zjeść - jedziemy z 1,5 -rocznym szkrabem? Będziemy mieszkać bliżej Juraty, więc interesują mnie knajpki w tym rejonie. Dzięki za wszelkie info :-)
  • czy możecie podzielić się wrażeniami ? będę wdzięczna :)
  • Bardzo proszę o opinię, jeśli ktoś był.
  • Witam wszystkich Chciałabym wyjechać z 11-to miesięcznym dzieckiem do Jastarni w czerwcu. Szukam takiego pokoju/domku/apartamentu, który byłby na parterze - możliwość wjazdu wózkiem bezpośrednio z poziomu ziemi,po której się chodzi- bez konieczności wchodzenia po ani jednym schodku - najlepiej wejście bezpośrednio z poziomu ziemi do pomieszczenia w którym mieszkam. Najchętniej z dostępem do jakiegoś ogródka - chociaż kawałka i miło by było żeby to nie był betonowy ogródek. Plac zabaw n...
  • Chcemy jechać z 2-letnim dzieckiem. Jest tam co robić, żeby się nie zanudzić? A jak zejście na plażę? Pewnie weźmiemy ze sobą wózek.
  • poszukuję fajnego, przyjaznego dzieciom miejsca w Jastarni. Może coś polecicie?
  • wrocilam z jastarni. pobyt rodzinny z 4.5 letnim dzieckiem. NIE MA POWTARZAM NIE MA OGOLNODOSTEPNEGO PLACU ZABAW DLA DZIECI. nie wliczajac prowizorki w niektorych barach. jastarnia to wiocha . totalna dziura tu UWAGA: porownianie z jurata- jurata to super super kuror . wracajac do jastarni w centrum dmuchany plac zabaw dla dzieci odplatny. kulki na drodze prowadzacej do mole. kobieta prowadzaca interes dretwo zagadujaca caly czas do dzieci . porazka plaza brudna pelno petow zagrzeba...
  • Gdzie można zdrowo , smacznie a przede wszystkim świeżo:) zjeść z małym dzieckiem w Jastarni?
  • Witam mam prośbę czy ktoś z Was był u Pani Grażyny Hermann w Krystianku/Pokoje Gościnne na ulicy Stelmaszczyka w Jastarni. Czy mogę prosić o jakieś opinię lub informację? Wybieram się tam w lipcu z rodzinką i chciałabym się dowiedzieć, czego mogę się spodziewać. Pytam o pokoje, o podwórko dla dzieci, o plac zabawa na podwórku, o bliskość morza i zatoki i posiłki w okolicy itp. Pozdrawiam
  • Witam, co roku z Naszą 4-osobową rodzinką wyjeżdżamy nad Nasze polskie morze do miejscowości typu Władysławowo, Ustka, Mielno - lubimy jak jest sporo atrakcji dla dzieci, gdzie można zjeść dobrą rybkę, pospacerować wieczorem i gdzie dzieci nie będą się nudziły. I stąd moja prośba do osób, które były w Jastarni bądź Juracie i mogą podpowiedzieć gdzie lepiej pojechać i która z tych miejscowości jest większa i ma lepsze zaplecze zarówno noclegowe jak i z atrakcjami i szaleństwami. ...
  • Jednym z pomysłów na wyjazd na urlop w wakacje jest Jastarnia. W zeszłym roku byłam we władysławowie, wracałam w ostatnia sobotę lipca i do warszawy jechałam prawie 12 godzin, do Gdańska cały czas w korku, przejaz przez samo władysławowo 1,5 godziny. Słyszałam pozytywne opinie o Jastarni, ale przeraża mnie podróż w tym samym kierunku. Czy jest jakaś metoda na pokonanie tej trasy? Może wyjazd w nocy? Może w turnus od środka tygodnia ( mało kto chce wynająć od środka tyg. )? Drugie ...
  • Nie znam polskiego wybrzeża - mam 2 warianty jak wyżej, który wybrać?? Wyjazd 2 połowa sierpnia; roczne dziecko, a może nie warto?
  • Poszukuję opini na temat tej willi i jej warunków. Jakie pokoje, łazienki, ogród, plac zabaw dla dzieci i odległość od morza. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
  • jedziemy z synkiem prawie 3 lata do Jastarni od 2 lipca, zamieszkamy niedaleko Koscioła na początku miejscowości ul Sychty. moze ktos wybiera sie w podobnym terminie i sie spotkamy? jestesmy z w-wy pzdr M
  • wybieramy sie tam w czerwcu z 1,5 roczna Corcia musimy potwierdzic rezerwacje do jutra i stad moja prosba o opinie :)! interesuja mnie Wasze opinie na temat warunkow mieszkaniowych,jedzonka i udogodnien dla dzieci
  • Witam wszystkich:) Planujemy w te wakacje z żoną oraz 1,5 roczna córeczką wybrać sie do Jastarnii(ewentualnie inna miejscowość na półwyspie). Chciałbym zapytać się Was o jakieś namiary na sprawdzone noclegi w rozsądnej cenie (pokój z łazienką)oraz czy wogóle warto tam pojechać? Z góry dziekuje za jakieś informacje:)
  • Witam, wybieramy się czteroosobową rodzinką do Jastarni, mam kilka ofert na oku a ponieważ będę tam pierwszy raz nie bardzo wiem które ulice traktować jako centrum miasta i rozrywki a jednocześnie aby blisko do morze ( bo rozumiem że lepiej szukać kwatery nad morzem a morze zatoką - także proszę o podpowiedź) Pytania moje kieruje do osób które były i mogą coś podpowiedzieć, mam Np ciekawą kwaterę na ulicy Stelmaszczyka ale tak jak wspominałam nie wiem czy to dobra lokalizacja - p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się