Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      jastarnia

jastarnia

(73 wyniki)
    • Jestem załamana pogodą na przyszły tydzień, mam opłacony apartament na tydzień w Jastarni i zastanawiam się czy warto pokonać 630km i stracić jeszcze więcej kasy na taką aurę!! Doradzcie, jutro w nocy mamy wyjazd....dodam że nigdy nie byłam w tych okolicach!! Czy wogóle warto jechac jak prognozują 18 stopni!!!
    • Drodzy Forumowicze Czy ktoś z Was w ostatnim czasie gościł w ośrodku Posejdon w Jastarni? Zamierzam się tam wybrać w lipcu br. z rodziną (dziecko 5 lat). Bardzo proszę o opinię dot. zarówno ośrodka jak i miejscowości. Z góry dziękuję
    • Witam. Wyjeżdżam niebawem do Jastarni i chciałbym prosić osoby które tam przebywają lub o informacje czy sezon jest już rozpoczęty,tzn. czy czynne są już kawiarnie, restauracje, tzw " domowe obiady" i jak jest z czystością na plaży? Dziękuję i pozdrawiam.
    • Wybieramy się w tym roku z dziećmi do Jastarni. Będziemy mieszkać przy ul. Wydmowej.Czy ktoś mógłby nam powiedzieć, co warto zwiedzić w Jastarni lub w okolicy. Jaka jest tam plaża i czy często zdarzają się zimne prądy? A także gdzie warto zjeść dobry i niedrogi obiad. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Witam Czy mam szansę znaleźć kwaterę jadąc do Jastarni bez rezerwacji? Z góry dziękuję za odp.
    • Witam wszystkich! Wybieram się w tym roku po raz pierwszy do Jastarni. Jestem na etapie poszukiwania noclegu. Chciałabym, żeby było niedaleko do plaży przy otwartym morzu, dlatego proszę napiszcie ile jest zejść na plażę i przy jakich ulicach one się znajdują. I jeszcze jedno! Czy plaża jest równo szeroka przy każdym z zejść? Widziałam na necie zdjęcia i na niektórych plaża była bardzo wąska. Dlatego nie wiem czy lepiej szukać noclegu po stronie wschodniej czy zachodniej. Aha! Jeszcze ...
    • Zależy mi głównie na pięknej czystej plaży i pięknej wodzie z dużymi falami.Jadę z dziećmi 4 lata i rok.
    • Witam wszystkich Chciałabym wyjechać z 11-to miesięcznym dzieckiem do Jastarni w czerwcu. Szukam takiego pokoju/domku/apartamentu, który byłby na parterze - możliwość wjazdu wózkiem bezpośrednio z poziomu ziemi,po której się chodzi- bez konieczności wchodzenia po ani jednym schodku - najlepiej wejście bezpośrednio z poziomu ziemi do pomieszczenia w którym mieszkam. Najchętniej z dostępem do jakiegoś ogródka - chociaż kawałka i miło by było żeby to nie był betonowy ogródek. Plac zabaw...
    • Zastanawiamy się nad wczasami na Półwyspie w którejś z tych miejscowości, co polecacie?? w zeszłym roku 1 dzień spędziliśmy na Helu i bardzo nas urzekło to miasteczko ale odnieśliśmy wrażenie że jest tam uboga baza gastronomiczna tzn. nie znaleźliśmy takich zwykłych nadmorskich smażalni tylko raczej knajpki przy głównej ulicy..a może niedokładnie szukaliśmy??:)a jak wygląda to w Jastarni??dziękuję
    • Witam! Możecie napisać jakie plaże są w Jastarni i czy końcem czerwca jest tam tłoczno, czy raczej nie? Jak z bazą żywieniową?
    • Szukam noclegu w Jastarni, młode małżeństwo z rocznym dzieckiem. Moje wymagania to: - dostęp do grilla/ ogniska, by wieczorami siedzieć na tarasie gdy dziecko śpi, nie być uwiązanym w hotelowym pokoju - z widokiem na morze - by dostępny był plac zabaw - pokój z własną łazienką i aneksem kuchennym - maksymalnie do 100 zł za osobę Czy znajdę coś takiego??? Ciekawa jestem propozycji. Dzięki ;)
    • Szukam przyzwoitej kwatery ,małżeństwo z 4 latkiem od 1 września. Chciałabym ,gdzieś znależć fajne miejsce godne polecenia.
    • dziękuję za sprawdzone kwatery
    • moze ktoś jest akurat lub był niedawno w Jastarni i ma doświadczenia. Pozdrawiam
    • Witam. Poszukuję namiaru na sprawdzoną kwaterę w Jastarni, szukałam w necie,owszem jset sporo,lecz opinii niewiele. Czy możecie coś mi polecić? Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka.
    • Pragnę wysłać swoich rodziców z synkiem na 7-9dni w drugiej połowie lipca. Czy ktoś ma pokój do zaoferowania? Pani Wąż
    • wybieramy się z chłopakiem na poczatku sierpnia, prawdopodobnie do pensjonatu Admirał.Czy był ktos moze w tym pensjonacie? Bardzo prosze o opinię. Cięzko teraz coś znależć,zwłaszcza w rozsadnej cenie.Pokój w tym pens. kosztuje 190 za dobe ze sniadaniem, drogo, ale nie ma innej opcji, wszystko co ciekawe juz zajete..Ciekawa tez jestem opinii o Jastarnii.Czy coś sie tam dzieje wieczorami, mozna gdzieś posiedziec przy piwku? Zjeśc coś dobrego?
    • Szukam noclegu dla 2os+ 2-letnie dziecko w II poł czerwca na ok 1tydz-10 dni. Najlepiej w Jastarni ewentualnie miejscowość gdzie jest dużo ścieżek spacerowych. Cena najlepiej żeby nie przekraczała 40zł/os, a jak będzie taniej to lepiej.
    • Witam nie wiecie jakie są mniej więcej ceny obiadu(stołówka itp.) i w sklepach(artykuły spożywcze) w jastarni dziękuje za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się