Forum Zdrowie Choroby tarczycy i hashimoto
ZMIEŃ
      jestem za niska

    jestem za niska

    (1 wynik)
    • Witam mam niedoczynnosc tarczycy i wczoraj odebrałam wyniki bety i jestem w 5-6tyg.ciazy. Odebrałam równiez wyniki: TSH: 0,174uIU/ml norma 0,270-4,200 FT4: 15,20pmol/l norma 12-22 Zażywam euthyrox 100 i 75 na przemian.100-poniedziałek,sroda,piątek. 75 w pozostałe dni. W lipcu tsh miałam 3,5 a ft4 12,82. Dlatego tez pani doktor mi zwiekszyła mi dawke bo ft4 było za niskie. Teraz jak dzwoniłam aby umowic sie na wizyte okazało sie ze jej nie ma i bedzie 10 pazdziernika dopiero! Pryw...
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się