Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      kanapa

kanapa

(12 wyniki)
    • Czy ktos ma moze kanape z tej firmy? Jak sie sprawuje? Jakie macie doswiadczenia z kanapa z alcantary? pozdrawiam, j.
    • zamierzam kupić skórzaną kanapę, niestety mam kota (pazurki regularnie obcinam) i zastanawiam sie czy nie podrapie, macie jakies doświadczenia? pozdrawiam
    • Jeszcze dwa miesiace temu na ulicy Moliera był sklep w którym mozna było kupić ładna ( choć drogą ) kanapę. Sklep zniknał z dnia na dzień a z nim upatrzona kanapa. Może ktos skieruje mnie do innego sklepu z ŁADNYMI kanapami?
    • KANAPY(31)

Czy mozecie polecic jakies dobre kanapy o przystepnych cenach (sklepy w Warszawie?). Czy kanapy z Ikea sa godne polecenia? Ma ktos? Chodzi mi konkretnie o dwuosobowa, rozkladana. j.
    • Gdzie w Warszawie mogę zobaczyć sofy f-my WAJNERT, ale takie bez funkcji spania?
    • zamierzam kupic kanapę z firmy domofaber, czy ktoś mam moze meble od nich? Warto to kupić czy?
    • Czy ktos wie w jaki spozob mozna kupic taniej meble Kler? Wiem ze meble z wystaw sa tansze. Zastanawialam sie nad jakims sklepem przy fabryce albo nad meblami z II gatunku. Nie wiem niestety gdzie meble sa produkowane. Moze macie jakiec informacje na tem temat, albo znacie tansza firme, ktora produkuje cos w podobnym klienacie?
    • w najbliższym czasie będę kupował meble wypoczynkowe: narożnik, fotele. Zastanawiam się nad skórzanymi meblami. Jednak mam wątpliwości dotyczące ich użytkowania.
    • Witam. Pokój jest wysoki na 3m i ma 18m2. Zastanawiam się czy nie zrobić w nim łóżka na niewysokiej antresoli a pod nią zrobić miejsce na biblioteczkę i kanapę. Czy wg Was to ma sens? szukam inspiracji w internecie ale wszędzie znajduję antresole montowane w mieszkaniach o min 3,30 m wysokości. 30 cm
    • poszukuje sofy rozkladanej, najlepiej ze skrzynia, naroznikowej i bardzo prostej (zgeometryzowane ksztalty) czy macie moze namiar na jakis sklep w wawie, albo pod wawa? dzieki
    • Chciałabym zamówic firme do uprania dywanu w domu. Czy ktos korzystał z usług takich firm, czy moze jakąś polecić - najlepiej sprawdzoną. Troche boje sie brac w ciemno z ogłoszenia, bo nie chcę zniszczyć dywanu. Dzięki
    • Potrzebuje pomocy, to znaczy porady. Jak sie sprawuja meble obite materialem mikrofibrowym( taki jakby zamsik, sprzedawca rzucil z dumna mina - amerykanski mikrofiber, zwarty w watku i osnowie, nie bedzie sie brudzic)). Upatrzylam sobie dosc zgrabna kanape naroznik, kolor dosc pasujacy-ciemna zielen, ale nie wiem jak bedzie sie sprawowac ten material. Nie ma dzieci i zwierzat w domu, ale pan domu ma swoje ulubione, stale miejsce- na kanapie.Siedzi na niej dlugooo i bbb czesto. W...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się