kowcia 29.04.03, 07:29 zamierzam kupic kanapę z firmy domofaber, czy ktoś mam moze meble od nich? Warto to kupić czy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kryspina Re: meble z domofaber IP: 213.134.140.* 29.04.03, 09:26 Tez zamierzam zamówic sofe i fotele Monza. Nie są najtansze wiec dołączam do zapytania :) Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOKA Re: meble z domofaber IP: 62.93.65.* 29.04.03, 16:29 Gość portalu: Kryspina napisał(a): Tez zamierzam zamówic sofe i fotele Monza. Nie są najtansze wiec dołączam do zapytania :) Kryspina "Nie najtańsze" -czyli ile kosztują - pytam, bo niedługo też będę szukać ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspina Re: meble z domofaber IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:34 w granicach 2500 (jesli sie trafi na promocje) do ..... szczegóły na www.domofaber.pl - sa tam i ceny pzdr Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: meble z domofaber 06.05.03, 12:28 czy nikt nie użytkuje kanap z Domofaberka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: meble z domofaber IP: *.itpp.pl 08.05.03, 11:02 Ja mam kanapy z domofaber!!! jestem jedyny? :)) No wiec rzeczywiscie najtansze nie byly. Tu diagog w sklepie zacutuje. Bralem trzy kanapy, wiec spodziewalem sie jakiejs znizki. Sprzedawca (zreszta bardzo miły) pokręcił głową. - prosze pana, zniżki to ewentualnie przy zakupie za powyżej 20 tys zł. - Oooo- zmartwiłem się. - Ale może jakby były zniżki to więcej ludzi by kupiło. - Alez prosze pana my i tak nie nadązamy z produkcja - wyjasnił pan :))) W zwiazku z nienadążaniem zdażył się jeden mały zgrzyt. Mianowicie zamówione kanapy miały być po 5 tygodniach a były po 7. Ale to jedyny feler. No, może jest jeszcze jeden. Są tak wygodne, że goście się zapadają i zasypiają :))) i potem jest kłopot. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: meble z domofaber 13.05.03, 08:03 kowcia napisała: > zamierzam kupic kanapę z firmy domofaber, czy ktoś mam moze meble od nich? > Warto to kupić czy? teraz jest promocja i mozna kupic sofe monza 2 za 1900,00 Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: meble z domofaber 13.05.03, 08:38 KUPILAM, czekam juz na odbiór, zamowiłam pięknego flesh'a. Jak dojedzie to napisze o wrażeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspina Re: meble z domofaber IP: 213.134.140.* 13.05.03, 15:22 kowcia napisała: > KUPILAM, czekam juz na odbiór, zamowiłam pięknego flesh'a. > Jak dojedzie to napisze o wrażeniach Kowcia, co kupiłas i łącznie za ile. Mi wczoraj Monza 2,5 sofa rozkładana + dwa fotele wycenili na 4200 (materiał alcantara) Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: meble z domofaber 13.05.03, 15:30 Gość portalu: Kryspina napisał(a): > kowcia napisała: > > > KUPILAM, czekam juz na odbiór, zamowiłam pięknego flesh'a. > > Jak dojedzie to napisze o wrażeniach > > Kowcia, co kupiłas i łącznie za ile. > Mi wczoraj Monza 2,5 sofa rozkładana + dwa fotele wycenili na 4200 (materiał > alcantara) > > Kryspina ja jade dzis jeszcze raz obejrzec i przetestowac mi wycenili monza 2 z funkcja spania material ten nalitere v nie pamietam na 1725,00 pln pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: meble z domofaber 14.05.03, 07:29 kupilam rudego flesha - kanapa , za 2400 - akurat kolor z I gr cenowej najbardziej mi sie podobał, zamierzamy dokupić jeszcze fotele, ale to potem. Odpowiedz Link Zgłoś